Interviu: Dana Războiu, vacanţă în Africa

De Viva.ro, pe

Dacă ai de gând să faci o călătorie în Africa, citeşte mărturia Danei Războiu despre experienţa în Senegal. Te va face fie să visezi în continuare, fie să renunţi complet la idee. Pentru că, aşa cum ne-a povestit Dana, o excursie în Africa nu e o vacanţă, ci o lecţie de viaţă.
La ora la care citeşti acest articol Dana a plecat împreună cu fa­milia ei într-o vacanţă cu cam­perul, în Banat, la Cheile Nerei. Când am încercat să stabilesc interviul cu ea, se afla, de asemenea, în munţi, fără cal­culator, fără acces la net. N-ai zice că un om care a locuit o vreme la Viena şi care se simte foarte bine într-un hotel Four Seasons, iubeşte vacanţele sălbatice, lipsite de confort. Anul acesta speră să bifeze şi Vietnam, un vis vechi de 15 ani, dar până atunci, Africa rămâne o experienţă nemaiîntâlnită.
Cum ai ales tocmai Africa?
M-am întâlnit întâmplător cu o prie­tenă la un concert în Bucureşti şi mi-a spus că urmează să plece peste o săptămână în Africa, în Senegal. Prietena mea are afaceri acolo, cunoaşte bine ţara şi continentul, are casă şi o reţea de cunoştinţe în Senegal şi în alte ţări africane.
Vezi continuarea pe viva.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter