Şocant: Mâncăruri scârboase din lume. Ai încerca un burger din muşte?

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Miercuri, 12 august 2020, 15:17

Diversitatea culturală şi culinară a lumii este un lucru interesant, dar de multe ori ne este greu să înţelegem cum se pot consuma anumite feluri internaţionale. De la burger din muşte presate, la carne putrezită de rechin sau scoici în formă de penis, iată câteva feluri de mâncare scârboase din lume.

Africa: Burgeri din muşte de pe Lacul Victoria

Sezonul ploios din Africa declanşează o adevărată invazie de muşte şi musculiţe care se înmulţesc pe Lacul Victoria. Localnicii profită de explozia de..proteine şi le prind pentru consum.
Cum muştele zboară în roiuri uriaşe, localnicii le adună în oale şi tigăi şi fac turtiţe proteice din ele. Un burger de muşte conţine circa jumătate de milion de insecte şi de şapte ori mai multe proteine decât unul făcut din carne de vită sau porc.
Curajoşii pot urmări filmarea de mai jos. Ai mânca aşa ceva?

Citeşte şi Top 5 lucruri scârboase găsite în mâncare

SUA: Scoici obscene (moluşte în formă de penis)

Nord-vestul Statelor Unite şi, respectiv, sud-vestul Canadei sunt faimoase pentru o delicatesă locală cu nume bizar şi aspect de-a dreptul obscen. „Gooey Duck” (în traducere liberă: raţă lipicioasă) sau „geo duck” este o moluscă (un fel de scoică) comestibilă, cu o formă alungită, care se aseamănă mult prea tare cu un..penis.
Dacă forma şi culoarea izbitor de asemănătoare cu organul sexual masculin nu vă stârnesc apetitul, trebuie să ştiţi că simpaticele „geoducks” mai şi scuipă apă de mare prin…vârf.
Se prepară pane sau trase la tigaie şi se pare că sunt delicioase, „trompa” fiind musculoasă, plină de carne gustoasă.

Citeşte mai departe şi vezi ce feluri de mâncare scârboase sunt consumate cu plăcere de oameni din toată lumea, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter