Horoscopul african: Vezi ce zodie eşti şi ce vrăji poţi să faci în 2013

De Diana Zagrean, pe

Popoarele africane sunt printre cele mai vechi de pe glob, de aceea ele deţin multe informaţii mistice legate de fazele lunii, mişcarea astrelor şi misticism. Întreaga lor bază pentru divinaţie, sau aflarea viitorului şi ce spun astrele se bazează pe geomanţie (aruncarea unor oase pe pământ şi interpretarea semnelor formate de acestea). Vezi ce zodie eşti în zodiacul african şi ce îţi rezervă norocul în 2013.
Copacul Baobab (Berbec)
Zodia copacului african baobab este dominată de semnul focului sacru. Cei născuţi sub acest semn vor avea un an bun, plin de împliniri şi cei care sunt implicaţi într-o relaţie ar putea face un nou pas, cum ar fi un copil sau o nuntă. Profesional veţi avea ceva probleme cu banii, dar anul se va încheia cu bine pentru copacul baobab.
Daruri de ambră şi argint (Taur)
Cei născuţi sub semnul darurilor de chihlimbar şi argint sunt firi încăpăţânate şi au ca simbol caprele de munte. Generoşi de obicei, cei născuţi sub acest semn vor avea un an agitat, cu mutle cheltuieli. În dragoste le mereg bine, dar trebuie să renunţe la gelozie.
Familia (Gemeni)
Cei născuţi sub semnul familiei au ca simbol coliba cu foc în vatră şi sunt foarte comunicativi din fire. Ca şi copacul baobab, nativii familiei vor avea un an plin de bucurie, cu multe succese şi planuri realizate. În dragoste, familia va avea un an bun, în care poate întâlni sufletul pereche.
Administratorul (Rac)
Cei născuţi sub semnul administratorului sunt firi săritoare şi au ca simbol mesagerul satului, cu pene la picioare. Mesajele tale din 2013 vor ajunge cu bine la destinaţie şi cei născuţi sub această zodie vor avea parte de câştiguri băneşti importante.
Citeşte şi Horoscopul amazonian: Vezi ce zodie eşti şi ce zeu te apără de rele

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter