Prințul Harry și Meghan vor merge în Africa pentru a termina proiectul Prințesei Diana

De Oana Savin, pe
Prințul Harry și Meghan Markle plănuiesc o călătorie majoră în Africa pentru a termina proiecutl început de regretata Prințesă Diana.

Ca parte a turneului din toamnă, Harry va călători la Angola, unde Diana a mers în inauarie 1997, cu câteva luni înainte de tragicul ei deces.

Imaginea Prințesei de Wales, purtând o cască de protecție și mergând printre mine terestre, a rămas în istorie și a scos în evidență munca depusă de trustul HALO.

Prințul Harry și Meghan vor merge în Africa pentru a termina proiectul Prințesei Diana

Prințesa Diana, în Angola

Acum, Palatul investighează situația securității din Angola pentru a vedea dacă Meghan și bebelușul cuplului, Archie, îl vor putea însoți pe ducele de Sussex.

Cei doi sunt așteptați să călătorească împreună în cel puțin jumătate din turul african.

Prințul Harry și Meghan vor merge în Africa pentru a termina proiectul Prințesei Diana

Prințul Harry, ducesa Meghan și fiul lor Archie

În anul 2013, Harry a mers în regiunea Cuando Cubango, din sud-estul Angolei și a observat primul impact al minelor terestre în comunități și cum oamenii suferă din această cauză.

Prințul le-a dezvăluit prietenilor că își dorește să „îndeplinească moștenirea mamei sale” în mai multe aspecte ale muncii ei umanitare și de conservare.

Un proiect major al ducilor de Sussex de a-și petrece șase luni în Africa în următorii doi sau trei ani este pe punctul de a se îndeplini.

Harry nu a făcut un secret din influența pe care a avut-o mama sa asupra lui. Călătoria în Africa vine într-un moment din viața lui când el însuși a devenit părinte. Este vorba despre dorința sa de a îndeplini moștenirea mamei sale și de a-i arăta soției și fiului său locurile care au avut un efect pozitiv asupra vieții lui”, a dezvăluit un prieten de-al prințului pentru The Mirror.

În anul 2017, de Ziua Internațională de Informare asupra Minelor, Harry a spus că munca mamei sale în interzicerea minelor terestre în ultimele luni ale vieții ei „nu a fost universal populară”.

Unii au crezut că a întrecut limita și a trecut în arena campaniilor politice – dar pentru ea nu a fost vorba de politică, a fost despre oameni. Știa că toate camerele sunt întoarse spre ea și s-a folosit de asta pentru a atrage atenția asupra oamenilor pe care ceilalți i-au uitat, i-au ignorat sau le-a fost prea teamă să îi susțină”, declara atunci ducele de Sussex.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter