Adam Sandler a fost atacat de un ghepard: „Se pare că nu i-a plăcut de mine! VIDEO

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 17 septembrie 2021, 11:44
Actorul Adam Sandler a fost atacat, în urmă cu câțiva ani, de un ghepard, în timp ce se afla într-o vizită în Africa. 

Comediantul a vrut să vadă cu ochii lui cum este o zi în junglă, așa că a coborât din mașină pentru a se plimba printre lei.

M-au lăsat (n.r. ghizii) să mă dau jos din mașină și să mă plimb printre lei, asigurându-mă că totul este OK. M-au lăsat în rezervația unui ghepard și mi-au spus că îi pot da să bea apă din palmele mele. Și, priviți ce s-a întâmplat”, a povestit Sandler în emisiunea „Late Night Show”.

Citește și: Adam Sandler joacă fotbal îmbrăcat în femeie!

M-a salvat o femeie. Mi-a spus că ea şi ghepardul sunt cei mai buni prieteni, ea chiar doarme cu acel ghepard în pat în fiecare noapte, jur! Dar se pare ca nu i-a plăcut de mine. Se spune că nu trebuie să te apleci în faţa lor”, a mai spus el.

După ce au văzut filmarea, prietenii mei au spus că am fost foarte calm şi am tratat problema impecabil, dar realitatea e că în acea zi aveam gâtul înţepenit. În momentul în care a sărit ghepardul pe mine mi-am spus doar <>, deci dacă vroia să mă mănânce, eu nu aveam nicio intenţie de a riposta, pentru că eram înţepenit”, a mai povestit actorul amuzat.

Adam Sandler a precizat că nu îi poartă pică ghepardului și adoră în continuare natura.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter