Poze uluitoare: Micuţa Tippi, un Mowgli în carne şi oase

De Erika Chivu, pe Ultimul update Luni, 13 decembrie 2021, 17:22

Acum este o tânără de 23 de ani, dar toată lumea o ştie drept „micuţa Tippi”, cea care a crescut jucându-se cu cele mai periculoase animale din lume. Vezi pozele uluitoare.
Născută în 1990, Tippi Degre este fiica a doi fotografi, Alain şi Sylvie, care cutreierau cele mai periculoase zone din lume pentru a surprinde imagini cu animale sălbatice. Tippi s-a născut în Namibia, unde şi-a petrecut primii ani din viaţă printre localnici şi animale sălbatice.
tippi degre
Ea s-a împrietenit cu elefantul Abu, cu leopardul JB, plus o mulţime de crocodili, pui de leu, cameleoni, girafe, suricate, un struţ, o zebră, un ghepard şi alte animale la fel de exotice şi periculoase. În plus, Tippi s-a împrietenit cu un trib din Namibia, de la care a învăţat cum să supravieţuiască numai cu rădăcini şi fructe.
Mai târziu, Tippi s-a mutat împreună cu părinţii ei în Madagascar, iar apoi în Franţa, unde a încercat să meargă la şcoală, dar nu a reuşit să se integreze, aşa că Alain şi Sylvie au decis să-şi continue cursurile la distanţă.
tippi degre
Acum, la 23 de ani, ea este o tânără superbă şi celebră. Cartea ei, „My Book of Africa”, a fost tradusă în mai multe limbi, iar autoarea e revenit de mai multe ori pe continentul African pentru a face o serie de documentare.
Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos!
tippi degre

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter