Instagram a șters un videoclip de-al lui Will.i.am pentru că nu știe cine este

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 29 ianuarie 2019, 10:43
Instagram a făcut o mare gafă în momentul în care a șters o postare de-a lui Will.i.am, în care cântărețul urcase o piesă, pe contul său. După ce a șters postarea, Instagram i-a trimis acestuia un mesaj în care îl anunță că nu are drepturi asupra piesei.

Artistul a făcut publică povestea și a glumit spunând că va posta clipul pe Twitter, că probabil cei de acolo știu cine este.

Instagram tocmai mi-a trimis un e-mail în care îmi spune că nu dețin drepturi asupra muzicii mele și că nu fac parte din trupa Black Eyed Peas. Dacă aș fi fost în pielea lor m-aș simți rușinat, se pare că și cele mai mari companii au probleme tehnice”, a scris Will.i.am pe Twitter.

William James Adams jr, cunoscut sub numele de scenă Will.i.am, este liderul formației Black Eyed Peas. Este compozitor, cântăreț și actor.

Ca producător muzical, el a colaborat cu nume mari ale acestei industrii, precum Michael Jackson, Justin Bieber, Britney Spears, Miley Cyrus, David Guetta, U2, Rihanna, Lady Gaga, Justin Timberlake și mulți alții.

Cu Black Eyed Peas a vândut peste 9.4 milioane de single-uri doar în Marea Britanie.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter