Incredibil: Bianca Drăguşanu şi Cristea s-au împăcat din nou! Vezi ce au făcut!

De Diana Zagrean, pe

Potrivit unor surse din presă, Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea formează din nou un cuplu. Vezi detaliile.
În ciuda declaraţiilor foarte ferme, Bianca a acceptat zilele trecute să ia masa în oraş cu Adrian Cristea, fostul ei iubit.
La plecare, cei doi au avut un moment de tandreţe în care fotbalistul i-a oferit flori, iar Bianca i-a permis, ezitând, să o sărute.
Incredibil: Bianca Drăguşanu şi Cristea s-au împăcat din nou! Vezi ce au făcut!
Deşi cei doi nu sunt oficial împreună şi Bianca susţine că nu mai vrea o relaţie cu Adrian Cristea, imaginile surprinse de paparazzi arată că vedeta a fost, la rândul ei afectuoasă cu fotbalistul.
Ea şi-a încolăcit braţul în jurul lui atunci când o săruta timid şi nu s-a tras înapoi, aşa cum ar fi fost normal în caz de refuz.
Adrian Cristea a declarat recent că doreşte să se împace cu focoasa roşcată şi că este liber, fără „nicio altă obligaţie”, dar că Bianca trebuie să fie şi ea de acord.
Incredibil: Bianca Drăguşanu şi Cristea s-au împăcat din nou! Vezi ce au făcut!
Contactată telefonic în cadrul respectivei emisiuni televizate, Bianca Drăguşanu a spus că între ea şi Cristea exsită sentimente puternice şi că „îl aşteaptă acasă”, lăsând să se înţeleagă că a specificatd eja condiţiile în care îl acceptă din nou în viaţa ei.
Până la clarificarea situaţiei, Bianca Drăguşanu se pregăteşte de începerea unui nou sezon din show-ul Dansez pentru tine, unde va participa, alături de vedete ca Nicoleta Luciu sau Max de la Vocea României.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter