Înainte de a face COVID-19, Petrică Mîțu Stoian se vindecase de cancer

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 10 noiembrie 2021, 13:29

Noi detalii ies la iveală legate de cauza morții cântărețului de muzică populaă Petrică Mîțu Stoian. Artistul, care s-a stins din viață pe 6 octombrie 2021, din cauza complicațiilor post-COVID-19, a suferit de o boală de care doar familia știa. Mîțu Stoian a avut cancer, iar în 2019 i-a fost extirpat un rinichi și a urmat atunci un tratament de chimioterapie.

În luna octombrie a acstui an, când a aflat că are COVID-19, solistul a făcut și un CT la plămâni care i-a arptat că nu mai are tumoarea canceroasă.

„A avut un cancer, la rinichiul drept, i l-au scos pe data de 28 mai 2019. De atunci, a făcut tratament, a făcut și chimioterapie, și nu a mai avut nicio problemă. Din acest motiv, a mers să facă un CT (Computer Tomograf – n.r.) acum două săptămâni. Urma ca după acest CT, dacă ar fi fost ceva suspect, să mergem iar la Fundeni, să facem din nou tratament. Dar după CT, nu a ieșit nimic suspect din punct de vedere tumoral. Acesta este adevărul”, a declarat, pentru Gândul.ro, o persoană foarte apropiată a artistului.

Citeşte şi: Lidia Buble, probleme cu oamenii legii după ce a fost oprită în trafic. Ce a pățit artista

Citeşte şi: Donald Tump, despre Alec Baldwin, după tragedia de la filmări: „E ceva în neregulă cu el. L-am urmărit. E un nebun!”

Citeşte şi: Un actor a fost concediat pentru s-a declarat împotriva vaccinării anti-COVID-19

Citeşte şi: Linda Gray, celebra”Sue Ellen” din Dallas, de nerecunoscut pe străzile din Los Angeles. Cum arată la 81 de ani

Constantin Gușman, impresarul lui Mîțu Stoian, a dezvăluit cum a aflat artistul că are COVID-19. Se pare că infecția cu noul coronavirus nu a fost confirmată după primele teste rapide.

„El, cu vreo 10 zile înainte, avea ba temperatură, ba îl durea capul și a luat paracetamol și i-a trecut. Și-a făcut singur test rapid. În fiecare zi își făcea test rapid. Avem dovadă vreo trei din ele. Fiica mea este medic stomatolog și i le trimitea ei. Și chiar are înregistrarea când îi spunea “Nană, uite că nu am nici astăzi COVID”. (…) Deci de aflat a aflat în urma rezultatului de la CT . În CT-ul respectiv îi spune că pe plămânul drept are acel geam mat, pe care am înțeles că toți, sau aproape toți 80, 90% dintre cei care trec prin Covid rămân cu acel geam mat, care dispare cu timpul în două trei luni”, a mărturisit Constantin Gușman, potrivit sursei amintite mai sus.

Decesul lui Petrică Mîțu Stoian este anchetat acum drept moarte violentă

În urma efectuării autopsiei trupului neînsuflețit al lui Petrică Mîțu Stoian, a ieșit la iveală că solistul ar fi murit din cauza șocului cauzat de tratamentul cu oxigen. Moartea lui Mîțu Stoian este acum anchetată de oamenii legii drept moarte violentă.

Solistul avea și probleme serioase la inimă.

“Petrică Mîțu Stoian avea fibrilație atrială, adică inima îi bătea neregulat dar cu un ritm ridicat. Are și insuficiență de valvă mitrală și erau toate motivele sa facă cheaguri, din cauza bolii fără covid. Lua tratament anticoagulant, dar din cauza faptului că a făcut o bronho-pneumonie post Covid a intrat în stare septică și atunci totul se dereglează destul de aspru.

La clinica privată unde era internat a observat că scuipă sânge, a chemat ambulanța și a fost adus la UPU Reșița. Pentru că avea saturație de oxigen mică s-a încercat să i se pună mască dar pentru că nu a suportat-o a fost transferat pe secția de ATI și a fost intubat”, a explicat, după decesul artistului, director medical al SJU Reșița, Cosmin Librimir, pentru reper24.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter