În ce și-ar dori Prințul Harry să se reîncarneze, dacă ar fi posibil: „Cred că devenim animale”

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 06 martie 2023, 15:11

Prințul Harry a dezvăluit că el crede în reîncarnare. Ducele de Sussex este de părere că oamenii, după ce mor, revin pe pământ, în trupul unui animal.

Harry, în vârstă de 38 de ani a vorbit despre viața de după moarte, într-un interviu acordat lui Stephen Colbert.

Prințul Harry crede că se va reîncarna într-un animal

Prințul Harry a mărturisit că el crede în viața de după moarte. Mai mult, ducele susține că atunci când va muri va reveni pe Pământ, sub forma unui animal.

„Ce crezi că se întâmplă după ce murim?”, l-a întrebat Colbert pe invitatul său.

„Cred că devenim animale”, a spus Prințul Harry însuflețit, care a precizat că și-ar dori să revină sub forma unui elefant.

Discuția despre animale a mers mai departe, ducele de Sussex precizând că șerpii i se par cei mai înspăimântători.

„Nu îmi plac rechinii, dar cel puțin ei sunt reținuți în ocean. Șerpii pot fi oriunde”, a explicat Harry, citat de People.

Fauna sălbatică a jucat un rol într-o poveste romantică pe care Prințul a spus-o în cartea sa, „Rezervă”. El a scris despre cea de a treia întâlnire cu Meghan Markle, în 2016, când actrița I s-a alăturat într-o excursie de camping în Botswana și cum a fost să audă animalele sălbatice chiar în fața cortului lor, în timp ce ei încercau să doarmă, în prima noapte.

Citește și: Prințul Harry și Meghan, furioși după decizia luată de regele Charles, de a-i „evacua” din Frogmore Cottage

Citește și: Încă un membru al familiei regale se mută în America. Gestul neașteptat făcut de Prințul Harry

„Cortul era foarte mic și foarte spartan. Dacă s-ar fi așteptat la o excursie cu glamping, acum era complet lipsită de acea fantezie”, a scris Harry despre locurile de cazare din Botswana.

„Ne-am uitat la acoperiș ascultând, vorbind, urmărind umbrele lunii fluturând peste nailon. Apoi, un sunet puternic de ronțăit”, a mai scris Prințul care a precizat că era vorba de un elefant.

Ducele de Sussex și-a liniștit iubita, asigurând-o că o va proteja.

Ducii de Sussex, obligați să evacueze Forgmore Cottage

Prințul Harry și Meghan Markle au primit o înștiințare prin care li s-a cerut să evacueze Frogmore Cottage, casa în care au locuit după nunta lor, în 2018, și până s-au mutat în California.

Harry „a acoperit în totalitate” costul renovărilor extinse ale proprietății, care ar fi fost în jur de trei milioane de dolari. Nu se știe, însă, dacă banii pentru renovări îi vor fi rambursați ducelui de Sussex acum, după ce lui și lui Meghan li s-a cerut să părăsească casa de pe domeniul castelului Windsor.

Citește și: Prințul Harry vrea ca „Spare” să mai aibă un capitol: „Sunt unele lucruri care s-au întâmplat între mine și fratele meu”

Citește și: Courteney Cox, după ce Prințul Harry a recunoscut că o plăcea: „A stat la mine câteva zile!”

După ce Harry și Meghan s-au mutat în California, verișoara Prințului, Prințesa Eugenie, și soțul ei, Jack Brooksbank, s-au mutat la Frogmore Cottage înainte de nașterea primului lor copil, în februarie 2021.

O sursă spunea la acea vreme: „Frogmore Cottage continuă să fie reședința ducelui și a ducesei de Sussex în Regatul Unit și aceștia sunt încântați să-și deschidă casa prințesei Eugenie și lui Jack, în timp ce își întemeiază propria familie.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Prințul Harry

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter