Ilie Năstase, despre relația cu actuala soție: „Am dat peste cineva care mă înțelege”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 23 iunie 2021, 12:42

Fostul jucător de tenis Ilie Năstase a avut o viață sentimentală tumultuoasă. În cei 74 de ani ai săi de viață, sportivul a mărturisit că a avut peste 2.500 de iubite, dintre care 4 i-au devenit soții.

Prima lui soție a fost modelul belgian Dominique Grazia. Fostul cuplu s-a căsătorit în anul 1972 și a divorțat 10 ani mai târziu, în 1982. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Nathalie (42 de ani).

Doi ani mai târziu, fostul jucător de tenis s-a recăsătorit cu actrița Adelaide Alexandra King. Perechea a adoptat doi copii, un fiu și o fiică, Nicholas (30 de ani) și Charlotte (28 de ani).

Ilie și Alexandra au fost căsătoriți timp de 18 ani, iar copiii lor au rămas în grija mamei după divorțul din 2002.

Timp de șase ani, din 2004 până în 2010, sportivul a fost căsătorit cu Amalia Năstase. Împreună au doi copii, două fiice, Alessia (16 ani) și Emma (13 ani).

Ilie Năstase, despre relația cu actuala soție: „Am dat peste cineva care mă înțelege”

Din 2013 până în 2018, Ilie Năstase a fost căsătorit cu Brigitte Sfăt. Acum, fostul tenismen este căsătorit cu Ioana Simion, alături de care își dorește să devină din nou tată.

„Eu am avut norocul că am dat peste cineva care mă înțelege, cel puțin până acum. M-am calmat, mă simt foarte bine. Mă simt liniștit, față de ce mi s-a întâmplat cu Brigitte. E singura persoană pe care o ascult, și asta pentru că îmi face bine mie.

Sigur că ne mai și certăm, dar după câteva ore ne împăcăm și mergem mai departe. Ne gândim să facem și un copil, dacă eu sunt în puteri.

Dacă nu, o să găsim o metodă, pentru că aș dori totuși. Chiar vreau să facem asta”, a declarat Ilie Năstase, în emisiunea TV 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Foto: Facebook

Citește și:

Actorul Vladimir Găitan a murit. „A lăsat teatrul și filmul românesc, pe noi toți, mult mai singuri”

Actorul Vladimir Găitan a murit. „A lăsat teatrul și filmul românesc, pe noi toți, mult mai singuri”

Tatăl Ramonei Bădescu, infectat cu noul coronavirus: „Mă distruge sufletește”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter