Cum arată acum a doua soție a lui Ilie Năstase, actrița Adelaide Alexandra King

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 26 mai 2022, 12:01

Ilie Năstase s-a căsătorit de 5 ori. Din 2019, fostul jucător de tenis este căsătorit cu Ioana Năstase (fostă Simion). Prima soție a afaceristului a fost modelul belgian Dominique Grazia. Fostul cuplu s-a căsătorit în anul 1972, lângă Paris, și a divorțat 10 ani mai târziu, în 1982. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Nathalie.

Cum arată acum a doua soție a lui Ilie Năstase, actrița Adelaide Alexandra King

În 1984, afaceristul s-a recăsătorit cu actrița Adelaide Alexandra King, pe care a cunoscut-o în New York. Pentru că Alexandra nu putea deveni mamă, în 1987, fostul cuplu a adoptat un fiu, Nicholas. Trei ani mai târziu, Ilie și Alexandra au adoptat și o fiică, Charlotte.

S-au separat la începutul anilor ’90, din cauza geloziei. Divorțul s-a pronunțat în 1998. După despărțire, copiii lor au rămas cu actrița în America. În prezent, Alexandra, care este recunoscută pentru rolul din pelicula italiană „La Pelle” (1981), locuiește în Florida, alături de actualul ei partener.

Fiica adoptivă a celor doi și-a deschis recent cont pe o platformă online dedicată bărbaților. Charlotte locuiește în New Bern, North Carolina, SUA.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce mari au crescut și ce frumoase sunt fiicele lui Ilie Năstase, Alessia și Emma

Brigitte Pastramă, declarații surprinzătoare despre fostul mariaj cu Ilie Năstase

Amalia Năstase, despre divorțul de Ilie Năstase: „A fost ca un roller coaster”

Ioana Năstase, mesaj surprinzător după ce a renunțat pentru a doua oară la divorț

„Bună, dragii mei! Bine ați venit pe pagina mea de OnlyFans. Sper să vă placă. Spuneți ce vreți! Să ne jucăm, baby. (…) Sânii mei se numesc Chloe și Coco. Chloe este cel stâng, pentru că are litera L în el”, a scris Charlotte Năstase pe aplicație, potrivit Spynews.

Timp de șase ani, din 2004 până în 2010, sportivul a fost căsătorit cu Amalia Năstase, pe care a cunoscut-o în 1996, în timpul unui concert. Împreună au două fiice, Alessia și Emma. Din 2013 până în 2018, Ilie Năstase a mai fost căsătorit cu Brigitte Sfăt.

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro; Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter