Soția lui Ilie Năstase, acuzată că a fugit de acasă cu două milioane de euro. Cum răspunde Ioana Năstase

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 noiembrie 2022, 12:20

Ilie Năstase și soția lui, Ioana, nu par să ajungă la un numitor comun pentru a se putea bucura liniștiți de căsnicia lor. Surse apropiate fostului tenismen au afirmat, recent, că soția fostului tenismen a fugit de acasă cu o sumă impresionantă de bani. Acum, însă, Ioana neagă aceste acuzații.

Zilele trecute, Ilie Năstase ar fi încercat din greu să dea de cea care îi este parteneră de câțiva ani. Mai mult, femeia ar fi dispărut de acasă cu 2 milioane de euro și ar fi de negăsit.

Ioana, soția lui Ilie Năstase, a dispărut de acasă cu 2 milioane de euro?

Potrivit unor surse citate de Cancan, cei doi au început să aibă neînțelegeri de mai mult timp. Dar lucrurile s-ar fi înrăutățit când Ilie a mers la un eveniment organizat la Cluj, de unul singur.

Acum, fostul sportiv ar susține că soția lui a fugit de acasă și a luat cu ea banii pe care el i-a obținut în urma vânzării unei case din București.

Soția lui Ilie Năstase, acuzată că a fugit de acasă cu două milioane de euro. Cum răspunde Ioana Năstase

Pe de altă parte, Ioana Năstase spune că acuzațiile sunt false și prezintă partea ei de adevăr.

Ioana Năstase, prima reacție la acuzațiile aduse: „Mașinile și locuința mi-au fost filmate”

După ce în presă au apărut zvonuri privind fuga ei de acasă, Ioana Năstase a ținut să lămurescă lucrurile. Astfel, într-o postare pe Facebook, soția lui Ilie Năstase s-a declarat șocată de acuzațiile aduse.

„În primul rând țin să vă anunț că sunt șocată de acuzațiile grave aduse de soțul meu, la adresa mea, prin intermediul presei. Vă relatez că mă aflu în locuința mea din București, iar în urmă cu aproximativ 30 de minute, mașinile și locuința mea mi-au fost filmate”, a afirmat soția lui Ilie Năstase.

„Soțul meu a afirmat că nu știe de mine de mai bine de o săptămână…lucru neadevărat, deoarece până luni ne-am aflat la ziua prieteni mele în Poiana Brașov, după care am plecat către Constanța împreună cu soțul meu”, a povestit Ioana Năstase.

„Ilie obișnuia să plece de acasă câteva zile, fără să îmi spună unde pleacă sau ce face”

Mai departe, aceasta spune că în cursul zilei de marți fostul tenismen și-a luat lucrurile și a plecat, fără să îi spună unde se duce, în timp ce ea a rămas în casa lor din Constanța.

„Ilie obișnuia să plece de acasă o perioadă de câteva zile, fără să îmi spună unde pleacă sau ce face, eu respectându-i dorința. Am așteptat ca soțul meu să revină acasă, lucru care nu s-a întâmplat”, a precizat Ioana Năstase.

Ioana a continuat dezvăluind că a plecat apoi spre locuința ei din Capitală, lucru care poate fi verificat „prin camerele de luat vederi ale complexului rezidențial unde locuim”.

Aceasta a vorbit și despre banii pe care Ilie Năstase ar susține că i-ar fi luat.

„Referitor la acuzațiile făcute asupra celor 2 milioane de euro sunt total neadevărate, lucru care poate fi demonstrat în fața organelor competente dacă va fi necesar”, a subliniat ea.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter