Îl mai ții minte pe William Levy? Uite cum arată actorul acum

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Vineri, 26 octombrie 2018, 17:16
A fost unul dintre actorii tăi preferați din telenovelele străine. Anii au trecut, iar William Levy a rămas neschimbat! Actorul este într-o formă la fel de bună și este foarte fericit alături de familia lui.

William Levy are împreună cu Elizabeth Gutierrez 2 copii, Christopher și Kailey

Deși William Levy a fost implicat într-un scandal, iar presa tabloidă s-a grăbit să speculeze faptul că și-ar fi înșelat soția, zvonurile au fost dezmințite, iar cei doi par mai fericiți ca niciodată.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Hanging out with my #crew @gutierrezelizabeth_ @christopherlevy @kaileylevy19

O postare distribuită de William Levy (@willevy) pe

Actorul William Levy este împreună cu actrița de origine mexicană, Elizabeth Gutierrez, iar împreună au doi copii. Deși au trecut prin momente dificile, lucru care a dus la despărțirea lor în urmă cu câțiva ani, cei doi au reușit să treacă peste acest impas.

S-a speculat faptul că ar fi avut o relație cu Jennifer Lopez

În trecut, s-a speculat faptul că William Levy ar fi avut o relație cu Ximena Navarette, dar și cu cântăreața Jennifer Lopez. William Levy a fost inclus în videoclipul piesei lui Jennifer, „I’ m into you”, iar scenele tandre din spatele camerelor de filmat au lansat zvonul conform căruia cei doi ar avea o relație și că acesta ar fi fost motivul despărțirii dintre J.Lo și Marc Anthony


William Levy Gutierrez este un actor și model de origine cubaneză, considerat unul dintre cei mai sexy bărbați ai lumii latine. Levy a părăsit Cuba la 15 ani pentru a veni în Miami unde a lucrat la început ca grădinar și apoi a devenit model. De la participarea la show-ul „The Island of Temptation”, William a fost permanent ocupat, învățând și lucrând în industria cinematografică. Gutierrez a fost angajat exclusiv la NBC în Los Angeles timp de doi ani, după care a plecat în Porto Rico pentru a apărea în producții de teatru. Acesta a jucat în telenovele precum: „Acorralada”, „Olvidarte jamás” sau „Mi Vida Eres Tu”. În 2006 Gutierrez a fost ales de catre revista People, ediția spaniola, drept unul dintre cei mai sexy bărbați ai momentului. În prezent, are o relație cu Elizabeth Gutierrez și au împreună doi copii, un baiat (Christopher Alexander născut pe 13 martie 2006) și o fetiță (Kailey Alexandra născută pe 6 martie 2010).

Citește și: „Cum arată azi Fernando Carrillo, actorul din telenovelele Rosalinda și Maria Isabel

„Cum arată Arturo Peniche, celebrul actor de telenovele, la 56 de ani. Se mândrește cu familia perfectă!”

Sursă foto: Hepta.ro, Instagram

Video: Youtube.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter