Îi știi din telenovele, iar în viața reală sunt soț și soție. Cum arată astăzi Mayrin Villanueva și Eduardo Santamarina

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 09 iulie 2018, 16:56
Mayrin Villanueva, 48 de ani, și Eduardo Santamarina, 50 de ani, sunt doi actori de telenovele extrem de îndrăgiți care au putut fi admirați în nenumărate serialele sud-americane transmise în România.

Dacă pe Mayrin Villanueva am văzut-o în urmă cu 5 ani în rolul principal din telenovela Mentir para vivir (Viață de împrumut), unde o juca pe Oriana, pe Eduardo Santamarina, fără îndoială, ni-l amintim ca protagonist, alături de Barbara Mori, în celebra telenovelă Rubi. Ei bine, au trecut aproape 15 ani de când făcea furori cu personajul Alejandro Cardenas, iar timpul și-a pus amprenta pe înfățișarea lui Eduardo Santamarina.

Mayrin Villanueva si David Zepeda in telenovela Viata de imprumut

Mayrin Villanueva și David Zepeda în telenovela „Viață de împrumut”

Mayrin Villanueva și Eduardo Santamarina sunt împreună din 2007, iar în 2009 au devenit oficial soț și soție, după ce au încheiat fiecare o altă căsnicie. De atunci, iată că au trecut peste 10 ani, însă relația lor a trecut proba timpului, cu toate că nu a fost scutită de urcușuri și coborâșuri bruște.

Mayrin Villanueva și Eduardo Santamarina s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale telenovelei Yo amo a Juan Querendon (Îl iubesc pe Juan Querendon), iar relația acestora a început în timp ce Mayrin era încă soția lui Jorge Poza, actor de film mai puțin cunoscut la noi. Acest fapt nu a fost un impedimient, cei doi îndrăgostiți făcându-și publice sentimentele încă de la început, spre surprinderea tuturor.

Mayrin Villanueva și Eduardo Santamarina in telenovela Îl iubesc pe Juan Querendon

Mayrin Villanueva și Eduardo Santamarina în telenovela „Îl iubesc pe Juan Querendon”

Mayrin și soțul său au divorțat un an mai târziu, în 2008, acesta afirmând în presă că motivul divorțului era lipsa de iubire: „Eu nu te mai iubesc!” – ia spus acesta în mod public soției sale. Din acest mariaj au rezultat doi copii, o fată și un băiat, în vârstă de 15 și 18 ani, care acum trăiesc în casa tatălui vitreg și se înțeleg de minune cu Lalo, așa cum este alintat Eduardo Santamarina de către cei dragi.Mayrin Villanueva și Eduardo Santamarina nuntaPe de altă parte, Eduardo Santamarina, era divorțat încă din 2004 de nimeni alta decât Itati Cantoral, actrița care i-a dat viață personajului negativ Soraya din binecunoscuta telenovelă a Thaliei, Maria Mercedes. Cei doi actori au împreună doi băieți gemeni, în vârstă de 17 ani. Însă, când a început relația cu cea care avea să-i devină cea de-a doua soție, Eduardo Santamarina era într-o relație cu actrița Susana Gonzalez, de asemenea cunoscută publicului român din telenovela Thaliei, Rosalinda, însă și din nenumărate alte telenovele, unde a avut rol negativ principal.

Mayrin Villanueva și Eduardo Santamarina familie

Mayrin Villanueva și Eduardo Santamarina au împreună o fetiță, pe nume Julia, în vârstă de 8 ani.  Vestea sarcinii a fost dată la momentul respectiv chiar de actriță, la doar câteva zile după încheierea divorțului său. Eduardo a declarat în repetate rânduri că a fost atras la Mayrin întocmai de feminitatea și grația de care aceasta dă dovadă.

Mayrin Villanueva și Eduardo Santamarina 3

În urmă cu câteva zile, Mayrin Villanueva și Eduardo Santamarina au recunoscut că au apelat la terapia de cuplu în 2016, deoarece erau la un pas de a se despărți: „Eu sunt o fire foarte optimistă și îmi place să trăiesc frumos, iar terapeutul nostru ne-a ajutat să ne cunoaștem mai bine atât fiecare în parte, cât și împreună, ca pereche. Pot să spun că sunt foarte mândră de soțul minunat pe care îl am, este un om extraordinar și un tată deosebit.” – a declarat Mayrin Villanueva.

Mayrin Villanueva și Eduardo Santamarina 2

În completare, Eduardo Santamarina a afirmat: „Sunt o persoană primitivă și asta am descoperit-o în timpul terapiei. Nu-mi puteam manifesta liber emoțiile înainte pentru că nu puteam să plâng, învățasem că bărbații nu au voie să plângă, ci trebuie să fie puternici. Dacă la început am fost speriat, mi-am dat seama că lacrimile sunt un balsam, o mângâiere.”

Citește și – În telenovelă erau tată și fiică, în realitate sunt iubiți. Cum arată astăzi Mel și Lucas din “Clona”

Citește și – Dincolo de telenovela “Teresa”: Povestea de dragoste dintre Angelique Boyer și Sebastian Rulli

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter