Iasmina Hill, tânăra căsătorită cu administratorul Statuii Libertății, a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 28 iunie 2021, 10:15

Iasmina Milutinovici formează de aproape șapte ani un cuplu cu Bradford Aaron Hill, administratorul Statuii Libertății. Perechea mai are împreună un fiu. Povestea lor de dragoste a început în anul 2014.

Brad și Iasmina s-au cunoscut când tânăra a realizat un stagiu de practică în cadrul companiei deținute de american. În prezent, tânăra se află la conducerea departamentului de comunicare al companiei Evelyn Hill, companie care administrează Statuia Libertății și care este condusă de soțul ei.

„Sunt însărcinată. Suntem foarte fericiți, încercăm de aproape un an. Este o binecuvântare, Doamne-ajută! A fost aproape din greșeală, când am zis că gata, o lăsăm baltă, m-am apucat de sport și brusc au apărut două linii. El a rămas cu gura căscată când a văzut testul. Este un miracol”, mărturisea Iasmina în februarie 2021.

Iasmina Hill, tânăra căsătorită cu administratorul Statuii Libertății, a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil

„E băiat! Mi-am dorit foarte mult ca Michael să aibă un partener. Eu sunt singură la părinți și mi-am dorit ca el să aibă pe cineva care să-i fie și cel mai bun prieten. Normal că dacă era fetiță era super, dar mi-am dorit în adâncul sufletului să fie băiețel.

Toți mi-au zis în jur că e fetiță și când m-a sunat doctorul și mi-a zis, am fost: «Yes!»”, a dezvăluit Iasmina Hill la Antena Stars, potrivit Spynews. Brad și Iasmina au aniversat în iunie 2021 trei ani de mariaj.

„Au trecut foarte repede. Nu ne vine să credem. Noi suntem împreună de aproape șapte ani, dar suntem căsătoriți de trei. (…) Noi suntem suflete pereche, dar trecutul lui ne mai bântuie [una dintre fostele soții ale lui Brad]. În afară de asta nu aveam nicio problemă”, a mai spus Iasmina.

Citește și:

Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu formează un cuplu de 20 de ani. „Ca să poți trăi cu cineva trebuie să…”

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au aniversat 15 ani de mariaj. Care este secretul relației lor îndelungate

Se împacă Oana Roman și Marius Elisei? „Se poartă fix ca acum 8 ani când ne-am cunoscut”

Iasmina și Brad s-au căsătorit în iunie 2018, în celebrul zgârie-nori 30 Rockefeller Plaza din New York, iar petrecerea a fost urmată de o lună de miere la un resort de lux din Miami. Primul lor fiu s-a născut în anul următor.

Cum a început relația lor?

Milionarul american face parte din a treia generație a familiei Aaron Hill care reușește să obțină dreptul de cesiune asupra Statuii Libertății, compania sa administrând activitatea din jurul celebrului obiectiv turistic și deținând un restaurant și un magazin de suveniruri.

„Ne-am întâlnit la muncă și ne zâmbeam de fiecare dată când ne intersectam. Într-o zi, și-a făcut curaj și m-a invitat la un concert Katy Perry. M-am simțit uimitor cu un bărbat care este cu 34 de ani mai în vârstă decât mine”, declara Iasmina, potrivit OK! Magazine.

„Eu l-am sărutat prima, la acel concert. M-a scos la restaurante, la cine romantice, pe Broadway. La început eram timidă și nu îi ceream să îmi ia ceva ce îmi place, dar acum îmi ia, deși inițial se opune.”

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter