Hugh Grant se căsătorește cu Anna Eberstein

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 29 iunie 2018, 11:29
Actorul britanic a anunțat că se va căsători, la sfârșitul acestei luni, cu partenera sa de viață, producătoarea de televiziune suedeza Anna Eberstein.

Aceasta este prima căsătorie pentru Grant care a devenit tată pentru a cincea oară după ce Anna Eberstein a născut cel de-al treilea copil al cuplului, relatează The Sun.

Actorul în vârstă de 57 de ani a devenit, în decurs de patru ani, tatăl a patru copii, cel de-al patrulea fiind o fetiţă născută tot de Eberstein, în decembrie 2015.

Citește și: Richard Gere se căsătorește la vârsta de 68 de ani. Viitoarea mireasă este cu 33 de ani mai tânără

Hugh Grant şi Anna Eberstein, în vârstă de 39 de ani, mai au un fiu împreună, John Mungo, care s-a născut în septembrie 2012.

Actorul britanic mai are o fiică – Tabitha Jing Xi, în vârstă de 6 ani – şi un fiu – Felix, în vârstă de 4 ani – cu o fostă iubită, actriţa Tinglan Hong.

Hugh Grant a avut o relație ce a durat 13 ani cu modelul Elzabeth Hurley. De asemenea el a mai fost implicat într-o relație cu starleta britanică Jemima Khan, ce a durat trei ani.

Hugh Grant este cunoscut în special pentru rolurile din comedii romantice, precum „Patru nunţi şi o înmormântare/ Four Weddings And A Funeral” (1994), „Notting Hill” (1999), „Pur şi simplu dragoste/ Love Actually” (2003), „Vise americane/ American Dreamz” (2006) şi cele două filme din seria „Bridget Jones”.

Citește și: Jeremy Meeks, “cel mai sexy infractor din lume”, se căsătorește cu fiica unui miliardar

De-a lungul carierei, actorul a fost recompensat cu un Glob de Aur, un premiu BAFTA și un Cesar onorific.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter