Hilary Duff crede că a contractat o infecție la ochi din cauza prea multor teste COVID

De Adelina Duinea, pe

Însărcinată cu al treilea copil, Hilary Duff (32 de ani) a dezvoltat în perioada sărbătorilor de iarnă o infecție la ochi. În mediul online, actrița a publicat mai multe imagini, printre care și una în care își ține în brațe nepoțica, Fallon.

Hilary Duff crede că a contractat o infecție la ochi din cauza prea multor teste COVID

Pe respectiva imagine, a scris: „Apoi ochiul meu a început să arate ciudat … și durea … tare. Așa căăă … Am ajuns la Urgențe. Am dezvoltat o infecție la ochi din cauza tuturor testelor COVID făcute pentru muncă … pentru că știți, 2020 și toate cele”.

Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor nu a inclus infecțiile la nivelul ochilor pe lista efectelor secundare ale testării pentru COVID-19, așa că actrița nu poate fi sigură că acesta a fost motivul real.

„P.S. … Ochiul meu este bine. Am avut nevoie de antibiotice”, a scris alături de o altă imagine, în care deschidea cadourile de Crăciun alături de copiii ei.

În decembrie 2019, Hilary s-a căsătorit cu muzicianul Matthew Koma (32 de ani). Actrița este acum însărcinată cu al doilea copil al lor.

Perechea mai are împreună o fiică, Banks, în vârstă de doi ani. Din primul mariaj cu fostul jucător de hochei Mike Comrie (40 de ani), Hilary mai are un fiu, Luca, în vârstă de 8 ani.

Hilary și Matthew formează un cuplu din anul 2017. Deși fiica lor s-a născut un an mai târziu, în octombrie 2018, perechea s-a logodit abia în 2019. În luna decembrie a aceluiași an și-au oficializat relația.

Foto: Instagram

Citește și:

Cum arată casa actriței Hilary Duff? Are un coteț cu șase găini în curtea sa

Adela Popescu, despre primele zile în noua casă: „Am avut și o provocare”

Kim Kardashian și Kanye West s-au despărțit. Fostul cuplu are împreună 4 copii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter