Gloria Găitan: „Tata s-a stins din viață acasă, alături de familie”

De Unica.ro, pe
Gloria Găitan, fiica actorului Vladimir Găitan, a vorbit într-un mesaj emoționant despre clipele grele prin care trece familia ei. Aceasta a oferit detalii și despre funeraliile tatălui său. 

Actorul Vladimir Găitan s-a stins din viață marți, 10 noiembrie 2020, la vârsta de 73 de ani. Acesta suferea de mai bine de 30 de ani de o formă de cancer al sângelui. Aproape jumătate de veac a jucat pe scena marilor teatre din România și în filme cu mare succes la public. În 2002, el a primit „Ordinul Național Serviciul Credincios, în grad de Cavaler”, pentru devotamentul și harul artistic.

Citește și: Vladimir Găitan, mesaj cutremurător: Simt că sfârşitul îmi e aproape

Gloria Găitan: „Tata s-a stins din viață acasă, alături de familie”

Fiica lui, actrița Gloria Găitan, a transmis un mesaj cu detaliile despre locul și zilele în care cei ce vor să-i aducă un ultimul omagiul îndrăgitului actor o pot face. Acesta va fi înmormântat sâmbătă, 14 noiembrie, pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu.

„Tata s-a stins din viață acasă, alături de familie, așa cum a fost și ultima sa dorință. Mulțumim celor ce ne sunt și ne-au fost alături cu gânduri bune, și avem rugămintea să înțelegeți durerea adâncă ce ne copleșește în aceste clipe. Le suntem extrem de recunoscători medicilor, asistenților și farmaciștilor care l-au îngrijit și au fost alături în cele mai grele clipe.
Pentru cei ce doresc să își ia la revedere de la tata, trupul său va fi depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, km 0, începând de joi, 12 noiembrie, orele 13.00. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 14 noiembrie, orele 12.00, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, km 0. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Bellu, sâmbăta, 14 noiembrie, orele 14.00 pe Aleea Artiștilor.
Ne dorim ca atât presa cât și cei ce vor sa își ia rămas bun de la tata să dea dovadă de înțelegere, discreție și să respecte măsurile ce se impun în contextul actual. Transmitem tuturor multă sănătate în aceste vremuri de grea încercare! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a anunțat Gloria Găitan.
Sursă foto: Libertatea.ro
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter