Gina Pistol, toată un zâmbet în ultimele luni de sarcină: „Intrigant de frumoasă!”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 15 septembrie 2022, 22:59

Recent, în mediul online, Gina Pistol (40 de ani) a publicat o fotografie alb-negru în care zâmbește larg. Prezentatoarea TV este însărcinată cu primul ei copil, o fiică. Gina va naște în luna martie.

Gina Pistol, toată un zâmbet în ultimele luni de sarcină: „Intrigant de frumoasă!”

„Legenda spune c-o să mai crească… burtica”, a scris în descrierea imaginii alb-negru. „Ce frumoasă ești!”, i-a comentat fosta știristă Anca Lungu (34 de ani). „Superbă!!! 💕 Sănătate și bucurii nenumărate”, i-a scris și solista Ana Maria Ferentz (44 de ani).

„Wow! Intrigant de frumoasă!”; „La fete întotdeauna burtica pare versiunea gemeni. Naștere ușoară!”; „Crește, însă dispare mai apoi. Sarcină ușoară!”; „Hei simpaticoo! Crește burtica și fericirea, după casa va fi plină de „smiley-uri”. Sarcină liniștită, om bun!”; „Ești minunată, îmi pare rău că ai parte de unele comentarii atât de stupide! Perioada asta e cea mai frumoasă, dar știu că e și vulnerabilă! Oameni răi!”; „Se zice că la sarcina cu fetiță, mama nu arată așa bine, ba pete pe față, ba nu mai știu ce, dar se pare că nu se aplică la tine. (…) Sarcină ușoară în continuare!”; „Ești minunată, iar privirea ta denotă fericirea pe care o trăiești!!”; „Ești superbă și radiezi! Multă sănătate și fericire!”; „O mămică frumoasă, într-o etapă frumoasă. Naștere ușoară! 💕”, i-au scris urmăritorii.

Gina și Smiley (37 de ani) formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul lui 2019 și-au confirmat relația. „Este o relație normală. O relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. (…) Suntem doi oameni care sunt ei. Sunt sinceri. Și care se iubesc”, spunea Gina atunci.

La sfârșitul anului trecut, după ce a fost acuzată de urmăritori că și-ar fi injectat buzele, Gina a clarificat: „Bună dimineața! Clarific aici, ca să nu mai stau să răspund la toate mesajele. Eu, de când m-am operat în urmă cu câțiva ani, mi-am tăiat buza ca să scot din țesut și din soluția injectată, nu mi-am mai injectat absolut nimic în buze. Doi la mână, cam cât de nebună să fiu să-mi injectez în perioada asta, însărcinată fiind, ceva în buze. Nu cred că există doctor estetician care să facă lucrul ăsta. Trei la mână, buzele sunt umflate pentru că sarcină”.

Foto: Instagram

Citește și:

Irina Deaconescu, probleme îngrijorătoare de sănătate: „Am sunat la salvare”

Justin Timberlake, tată pentru a doua oară! A dezvăluit numele bebelușului

Amna, eliminată de la Survivor 2021: „Mi-am depășit niște limite”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter