Gina Pistol, mesaj emoționant în mediul online: „Eu sunt un om foarte sensibil”

De Unica.ro, pe

Gina Pistol (40 de ani) și artistul Smiley (37 de ani) vor deveni părinții unei fiice în doar o lună și jumătate. Prezentatoarea TV și solistul doar ce au încheiat renovarea apartamentului lor.

„Ce face omul după ce a terminat curățenia și renovarea? Se aranjează! Îmi vine să plâng. Nu-mi vine să cred că am terminat în sfârșit. A durat mai bine de două săptămâni, două săptămâni și. Credeam că nu mai termin”, a spus în mediul online.

Gina Pistol, mesaj emoționant în mediul online: „Eu sunt un om foarte sensibil”

Apoi, după ce le-a arătat urmăritorilor ei ce produse cosmetice și-a comandat de curând, prezentatoarea TV a revenit cu un mesaj emoționant în care și-a rugat comunitatea să o înțeleagă.

„Nici nu știu cum să încep și ce să spun ca să nu fiu înțeleasă greșit. Eu sunt un om foarte sensibil, și empatic, și generos. Am ajutat întotdeauna atât când am putut eu, cât mi-a permis timpul și bugetul.

O fac în continuare. Însă, în perioada asta, vreau să mă înțelegeți și pe mine. Rugămintea mea este să nu-mi mai trimiteți cazuri cu oameni, copii și animale bolnave pentru că toate astea mă dau peste cap rău”, a spus Gina Pistol aproape lăcrimând.

A revenit și a continuat: „Trebuie să înțelegeți că eu sunt una singură și dorințele și nevoile sunt de ordinul zecilor în fiecare zi. Nu am cum să ajut pe toată lumea. Și țin să subliniez că în perioada asta vreau și eu să am o stare psihică bună, ca să-i transmit copilului o energie bună. Mulțumesc mult pentru înțelegere!”.

Smiley, primele declarații despre numele fiicei lor

„Avem tot. Suntem înarmați până în dinți. Am reușit să renovăm și o parte din casă. Mai urmează să luăm niște hăinuțe, dar suntem pregătiți la capitolul cărucioare, scaun de mașină, pătuț.

Abia aștept să o țin în brațe. Sunt puțin, așa, emoționat, pentru că nu sunt foarte îndemânatic, dar când vine vorba de lucruri importante mă mobilizez. (…) Ne-am decis asupra numelui, dar nu îl divulgăm decât după ce se întâmplă.

Deja m-am apucat de sală, să mă pregătesc fizic. Nu am o frică că o să fie fetiță. Sunt foarte încântat de treaba asta și abia aștept să o văd, să o cunosc. La ecografie nu are nasul meu, ceea ce e ok, dar abia aștept să văd. Cred că o să fie foarte frumoasă”, a declarat artistul.

Gina și Smiley formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul lui 2019 și-au confirmat relația. „Lucrurile s-au legat foarte natural între noi în momentul în care amândoi am fost singuri”, mărturisea Gina anul trecut pentru Unica.

Foto: Instagram

Citește și:

Copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță au COVID-19. Cum se simt David și Eva?

Lora, primele declarații despre copil: „Îmi doresc și fetiță, și băiețel”

Anca Serea a împlinit 40 de ani! Care sunt secretele de frumusețe ale prezentatoarei TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter