Gina Pistol, despre ultimele săptămâni de sarcină: „Tot ce fac e greu”

De Unica.ro, pe

Gina Pistol (40 de ani) și Smiley (37 de ani) vor deveni părinți în mai puțin de două luni. În prezent, cuplul, care va avea o fiică, își renovează apartamentul. Între timp însă, prezentatoarea TV obosește din ce în ce mai tare și mai repede.

„Este aproape a doua săptămână de când suntem cu casa în renovare. Mâine sosește mobilierul pentru bucătărie și dressingul. Sâmbătă și duminică [facem] curățenie generală, iar luni sosește mobilierul pentru camera fetiței”, a spus prezentatoarea răsuflând, pe Instagram.

Gina Pistol, despre ultimele săptămâni de sarcină: „Tot ce fac e greu”

„Imaginați-vă că, în toată dezordinea asta, fix pentru a mă aranja că să postez nu am avut energie. Azi m-am aranjat cât de cât. Am ieșit să cumpărăm umerașe. Abia aștept să terminăm.

Deci eu mai am cam 5 săptămâni, 6 cel mult. Atât mai am [până nasc]. (…) Și cum se lasă seara, cum încep să mă doară picioarele. E groaznic să suferi de sindromul picioarelor neliniștite. Simți nevoia să le miști în continuu și ai un ecou de durere în picioare”, a adăugat.

„Zici că există niște reguli nescrise pentru femeile însărcinate. Dacă ești în al doilea sau al treilea trimestru trebuie să zugrăvești, renovezi, să faci curățenie generală. Orice ca să-ți faci viața grea. Ca să nu-ți fie ușor.

Eu am făcut sport toată viața mea și credeam că o să-mi fie ușor, dar tot ce fac e greu. Mai e și o altă problemă. Nu vă puteți înțelege cu noi în perioada asta. Dacă unei femei însărcinate i s-a pus pata pe curățenie generală, renovare, nu există până nu face ca ea”, mai spunea cu o săptămână în urmă.

Gina și Smiley formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul lui 2019 și-au confirmat relația. „Lucrurile s-au legat foarte natural între noi în momentul în care amândoi am fost singuri.

Dragostea durează atât timp cât ai grijă de ea. Cu siguranță trece prin mai multe etape, cu siguranță nu mai arată la fel după trei ani, însă crește frumos și de la an la an poți să descoperi ceva nou”, mărturisea Gina anul trecut, pentru Unica.

Foto: Instagram

Citește și:

EXCLUSIV! Maia Morgenstern, declarații puternice cu prilejul Zilei de Comemorare a Holocaustului

Cum arată acum Raluca Blejușcă din trupa „Angels”? Este mama a 5 copii

Sorana Darclee, primele declarații despre copil: „Aș avea o preferință, și anume să fie fată”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter