Ghiceşte vedeta: Cine a primit doi hamsteri şi ciocolată cu aur de Sf. Valentin

De Adina Radu, pe

Această vedetă foarte controversată a primit de Sf. Valentin un cadou inedit. Vezi despre cine e vorba.
Cei doi hamsteri se numesc Mickey şi Jerry şi sunt deja foarte iubiţi de noua lor stăpână. Este vorba de Oana Zăvoranu care a scris pe Facebook despre cadoul primit de la iubitul ei de Sf. Valentin.
Acesta i-a adus doi hamsteri, o ciocolată cu aur şi petale de trandafiri. „Vă pupicim tare… Marty, Tyson, Mickey, Jerry (ultimii doi sunt hamsterii mei iubiţi primiţi cadou de la iubitul meu ieri, împreună cu o ciocolată cu aur şi petale de trandafiri)”, a scris Oana pe reţeaua de socializare.
Cine e de vină pentru „sinuciderea” Oanei Zăvoranu
Ea mai are şi alte veşti pentru fani. După ce zilele trecute am văzut la „Un shoe păcătos” schimbarea ei de look, care nu a fost chiar atât de radicală pe cât ne-am fi aşteptat, în curând vom vedea cum arată Oana Zăvoranu blondă.
„Ce aţi văzut la Capatos a fosz începutul schimbării mele. De două zile, hair stylistul meu, Cristian Grofic, se chinuie să transforme o brunetă veritabilă într-o blondă veritabilă. Şi, culmea, îi iese de minune”, a spus Oana, anunţând că de data aceasta schimbarea va fi făcută publică pe Facebook.
oana zavoranu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter