Gérard Depardieu, acuzat oficial de viol și agresiune sexuală

De Unica.ro, pe

Gérard Depardieu (72 de ani) a fost acuzat de agresiune sexuală și viol de o tânără actriță, pe nume Élodie Tuaillon-Hibon (20 de ani), care susține că ar fi fost abuzată în urmă cu trei ani, în 2018.

Celebrul actor este momentan cercetat sub control judiciar, iar avocatul său, Hervé Témime, a neagat acuzațiile care i se aduc. Témime spune, potrivit presei internaționale, că „deplânge faptul că informaţiile au fost făcute publice. Gérard Depardieu contestă în totalitate faptele pentru care este acuzat”.

Citeşte şi: Gerard Depardieu, o viață ca un film: „Am fost escortă în tinerețe și obișnuiam să dezgrop cadavre ca să le fur bijuteriile”

Totul ar fi avut loc în casa din Paris a lui Depardieu în luna august a anului 2018, în timp ce actorul și Élodie Tuaillon-Hibon repetau pentru o piesă de teatru. Din lipsă de probe , investigația inițială asupra acuzațiilor de viol a fost întreruptă dar cercetările au fost reluate și s-a ajuns la acuzații oficiale, în decembrie 2020.

Avocata actriței a cerut ca intimitatea și viața privată a cleintei sale să fie respectate.

Marele actor francez Gerard Depardieu a câștigat multe premii de-a lungul carierei sale și a fost nominalizat la Oscar și la premiile BAFTA pentru rolul său din „Cyrano de Bergerac” (1990). Pentru aceeași prestație a primit Frunza de Palmier la Cannes. Printre cele mai cunoscute producții televizate și filme în care a jucat actorul se numără „1900/ Novecento” , „La Chèvre”, „Le dernier métro”, „Green Card”, „Le Comte de Monte Cristo” sau „The Man in the Iron Mask”.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter