Gerard Depardieu, acuzat că a violat o tânără în urmă cu două săptămâni

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 31 august 2018, 15:28
Gerard Depardieu este implicat într-un scandal sexual de proporții după ce a fost acuzat de viol și agresiune sexuală. Actorul, care va împlini la finele anului 70 de ani, a fost acuzat că ar fi violat o tânără, de asemenea, actriță, în vârstă de 22 de ani.

Gerard Depardieu a fost acuzat de o tânără colegă de breaslă, care și-a protejat anonimatul, că ar fi abuzat-o sexual de mai multe ori. Violurile s-au petrecut în reședința acestuia, pe data de 6 şi pe 13 august, aceasta aflându-se acolo pentru a învăța de la celebrul actor tehnici de actorie pentru o piesă de teatru în care aceasta urma să joace.

Poliția din Franța a demarat o anchetă în acest sens, iar Gerard Depardieu este supus investigațiilor în acest moment. Cu toate că actorul nu a oferit public nicio declarație, acesta a transmis prin avocatul său că este nevinovat: “Am avut o lungă întâlnire cu Gerard Depardieu și sunt absolut convins că nevinovăția lui va fi stabilită”, – a transmis avocatul Herve Temime pentru Radio France. Totodată, acesta a mărturisit că actorul francez este devastat și puternic zdruncinat ed acuzațiile care i se aduc.

Citește și – Theresa May, a doua oară ținta ironiilor după ce a dansat în Africa. VIDEO

Citește și – Naomi, la un pas de înec la Exatlon. Salvamarii au intervenit imediat, însă, din păcate, a pierdut…

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter