Gerard Butler a accidentat-o pe Hilary Swank, iar actrița a ajuns la spital: „Aproape am ucis-o”

De Oana Savin, pe

Gerard Butler a dezvăluit că din greșeală, a accidentat-o pe colega sa, Hilary Swank, actrița ajungând la spital. Totul s-a întâmplat pe platourile de filmare ale peliculei „PS I Love You”.

Cei doi au jucat împreună în comedia romantică ce a fost lansată în anul 2007.

Gerard Butler a accidentat-o pe Hilary Swank

Invitat în emisiunea lui Drew Barrymore, Gerard Butler a mărturisit că, în spatele camerelor de filmat, lucrurile nu au fost chiar atât de romantice ca pe marele ecran.

„Este atât de cool și este atât de bine să lucrez cu ea, că aroape am omorât-o”, a spus actorul în vârstă de 53 de ani.

„Scena în care dansez și am bretele – am filmat la acea scenă o zi și jumătate și a trebuit să dansez ca un idiot în bretele. La un moment dat, clama, care era o clamă crocodil, s-a blocat în televizor și eu mă târam după ea, iar ea (Hilary Swank) era chiar în fața mea și râdea isteric”, a povestit Gerard Butler.

„Cameramanii aveau aceste fronturi de plastic pentru a se proteja de aceste clame de crocodil, era atât de periculos”, a continuat actorul.

Dezvăluind îngrozitorul moment, Butler a afirmat: „A trebuit să îl trag și a zburat prin fața mea. De data aceasta mă târam spre pat, s-a blocat. Se desface, zboară peste capul meu, o lovește în cap, îi taie capul. Am tăiat-o”.

„A fost dusă la spital. Imaginează-ți un studio și în trei minute toată lumea dispare, iar eu stau acolo în boxeri și cizme și o pereche de șosete”, a povestit actortul.

„Am început să plâng. Am speriat-o pe Hilary Swank! Aproape i-am scos ochiul și m-am făcut de râs timp de două zile. Ea a fost dusă la spital. Nu mai era nimeni pe platou”, a continuat Gerard Butler.

Citește și: Gerard Butler, victima unui furt. Ce i s-a întâmplat actorului

Citește și: Gerard Butler și Morgan Brown s-au despărțit după șase ani și jumătate de relație

Citește și: Cele mai bune și populare filme cu Gerard Butler

Citește și: Gerard Butler, mărturisire șocantă: „Am crezut că o să mor sau o să rămân paralizat”

Cascadoria care nu a mers conform planului

Nu este pentru prima dată când Gerard Butler are parte de ceva „acțiune” pe platourile de filmare. În timpul filmării pentru „Plane”, actorul a făcut o cascadorie care nu a mers așa cum și-ar fi dorit.

„A trebuit să fac această cascadorie prostească. Merg pe lângă avion, avionul se cutremură – atunci mă aflu în spatele avionului și mă duc să verific pasagerii”, a povestit Gerard Butler pentru Metro.co.uk.

„Trebuie să merg pe lângă avion și avionul tremură, iar atunci trebuie să mă prefac că sunt aruncat. Este ca și cum: „Fă-te că te lovești la cap de aceste compartimente și te lovești de partea laterală. Trebuie să lovești astea ouțin aici, dar nu trebuie să te uiți ca să nu fie evident”, a completat actorul.

„Merg și, la prima dublă, nu am lovit cum trebuia. Așadar, la a doua dublă, zic: „Ok, o voi face”. Mă plimb, mă arunc și practic dau cu capul în chestia aia, ratez partea moale și îmi sparg capul”, a dezvăluit Butler.

Gerard Butler a mărturisit că aceea a fost o cascadorie dificilă.

„Câteodată, cascadoriile care par a fi cele mai ușoare sunt, de fapt, cele mai dificile și nu sutn deloc amuzante. Fă să pară natural, nu te poți uita și apoi trebuie să mergi acolo și să te dai cu capul de acest lucru, dar fă-l să pară un accident”, a explicat îndrăgitul actor.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Gerard Butler

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter