Hilary Swank a devenit mamă de gemeni la 48 de ani. Prima imagine cu nou-născuții

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Marți, 11 aprilie 2023, 12:25

Hilary Swank a devenit mamă pentru prima oară la 48 de ani. Celebra actriță a adus pe lume o pereche de gemeni, băiat și fetiță, chiar în duminica Paștelui catolic.

“Nu a fost ușor. Dar a meritat. Băiat și fată! Paște fericit! Postând din Rai” – a transmis pe rețelele de socializare starul de la Hollywood, în dreptul unei fotografii în care își ține bebelușii în brațe în timp ce privește apusul de soare.

Așa cum era de așteptat, colegii săi de breaslă nu au întârziat cu mesajele de felicitări.

“Dumnezeu să te binecuvânteze, dragă! Este o experiență extraordinară! Sunt atât de fericită pentru tine!” – i-a transmis Sharon Stone.

“Felicitări!” – i-a urat actorul Jesse Tylor Ferguson.

Vezi în GALERIA FOTO prima poză cu Hilary Swank și gemenii nou-născuți.

Hilary Swank a anunțat că este însărcinată în luna octombrie a anului trecut. Vedeta a mărturisit atunci că își dorea de foarte mult timp să devină mamă. Spre surpriza ei, actrița a rămas însărcinată cu gemeni.

Citeşte şi: Hilary Swank s-a căsătorit cu bărbatul visurilor ei. Anunțul făcut de actriță

“Este ceva ce așteptam de foarte mult timp. Voi fi mamă. Voi fi mamă și nu doar pentru unul, ci pentru doi copii. Nu îmi vine să cred. Este foarte bine să pot vorbi despre asta și să împărtășesc vestea cu voi. Este o binecuvântare. Este un adevărat miracol. Este incredibil” – a dezvăluit câștigătoarea unui premiu Oscar, anul trecut.

Actrița este căsătorită cu antreprenorul Philip Schneider (45 de ani). Cei doi s-au căsătorit în 2018. Ei s-au cunoscut doi ani mai devreme, în 2016, la cinci luni după ce ea s-a despărțit de fostul logodnic, Ruben Torres. Întâlnirea dintre Hilary Swank și Philip a fost una aranjată, însă cei doi s-au plăcut de cum s-au văzut.

„S-a întâmplat… visul meu a devenit realitate. M-am căsătorit cu bărbatul visurilor mele în mijlocul unei poieni încântătoare, înconjuraţi de toţi cei dragi” – a declarat actrița, la scurt timp după căsătorie.

Citeşte şi: Gerard Butler a accidentat-o pe Hilary Swank, iar actrița a ajuns la spital: „Aproape am ucis-o”

Frumosul eveniment a avut loc într-o rezervație naturală din California, iar recepția s-a ținut într-un hambar recondiționat, decorat cu aranjamente florale și lumânări. La ceremonie, Hilary a purtat o rochie de mireasă confecționată din 25 de metri de dantelă, 8 metri de mătase și 6 metri de organza, făcută de casa de modă Elei Saab. Pentru petrecere, actrița a ales o rochie semnată Christian Dior.  Domnişoara ei de onoare a fost actriţa Mariska Hargitay, iar cavaler de onoare a fost Phil, tatăl lui Schneider.

Hilary Swank, dublă laureată a premiului Oscar pentru „Cea mai bună actriță” a mai fost căsătorită cu actorul Chad Lowe între 1997 și 2007.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter