Geanina Ilieș și-a făcut rinoplastie. Cum arată prezentatoarea TV acum?

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 23 iulie 2021, 16:49

Recent, pentru revista VIVA!, Geanina Ilieș a dezvăluit că problemele de sănătate au determinat-o să apeleze la rinoplastie. Fotografii cu ea înainte și după intervenție găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

Geanina Ilieș și-a făcut rinoplastie. Cum arată prezentatoarea TV acum?

„Am luat această decizie imediat după ce am ieșit din lockdown, anul acesta. Mi-a schimbat total starea de sănătate în bine. Am avut unele probleme de respirație în ultimii ani, având o deviație de sept și o rinită acută, care îmi dădeau mari bătăi de cap.

Nici la sală nu mai mergeam, îmi era din ce în ce mai greu să depun efort fizic. În perioada pandemiei, am luat această decizie și m-am hotărât. Am decis împreună cu doctorul la care am apelat să facem și o intervenție de rinoplastie.

De asta îmi era cel mai frică, sincer, să nu-mi schimbe fizionomia și mă bucur de faptul că rezultatul a fost unul bun din toate punctele de vedere”, a declarat Geanina pentru revista VIVA!.

A devenit mamă la o vârstă fragedă

Devenită mamă pentru prima oară la doar 21 de ani, prezentatoarea de televiziune mărturisea în urmă cu ceva timp că se gândește serios să-și mărească familia.

Pe fiul ei, Patrick (13 ani), Geanina l-a crescut singură după despărțirea de tatăl lui. Potrivit ei, acest lucru a maturizat-o. „A fost dificil pentru mine, pentru că eram foarte mică. Nu credeam că o să ajung să fac chestia asta.

Dar nu știu cum și nu pot să înțeleg de unde am avut puterea să anticipez ceea ce urma să fie și mi-am dat seama în timp că toată durerea mea de atunci a fost un bine pentru mine și pentru familia mea, pentru copilul meu.

Familia mea, mama, tata, frații, au fost alături de mine. Nu am simțit singurătatea, greul. Nu a fost un abandon pentru că a fost decizia mea.

Dar, văzând în familia mea unitatea, eu m-am căsătorit mai devreme, voiam o familie pentru că asta văzusem în familia mea și asta nu a fost o decizie tocmai bună la momentul ăla.

A fost bună dintr-un anumit punct de vedere, pentru că astăzi îl am pe Patrick care este cel mai bun lucru pe care l-am făcut.

Dar fiecare moment de genul ăsta este o experiență pentru noi și consider că astăzi sunt o femeie destul de matură să iau decizii foarte bune pentru mine și pentru copilul meu.

A fost greu, recunosc, dar iată că toate trec”, a declarat Geanina Ilieș în 2020, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea. De 7 ani formează un cuplu cu un bărbat a cărui identitate nu-și dorește să o facă publică.

Foto: Instagram

Citește și:

Procesul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu continuă. Mărturia Andreei Bănică

Artista Kaira și-a pierdut mama: „Am simțit pur si simplu că mi-a ieșit sufletul din corp”

Actrița Doinița Oancea a pierdut două persoane dragi la interval de 43 de zile

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter