Gabriela Prisăcariu, primele declarații despre sarcină. Modelul nu are voie să facă sport

De Unica.ro, pe

Dani Oțil (40 de ani) și iubita lui, modelul Gabriela Prisăcariu (28 de ani), vor deveni părinți. În mediul online, prezentatorul TV și modelul au publicat prima imagine în care sarcina este vizibilă duminică, 28 martie 2021.

Gabriela Prisăcariu, primele declarații despre sarcină. Modelul nu are voie să facă sport

„Suntem în 16 săptămâni, 4 luni. Burtica crește ușor, ușor. Din păcate, la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții deoarece din motive medicale nu am voie să fac mișcare deloc. Trebuie să stau liniștită.

Am pus 2 kilograme. Îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță”, a spus Gabriela Prisăcariu în mediul online.

Prima imagine cu burtica Gabrielei o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„Mă bucur că am terminat cu mesajele acelea: «Bă, voi când faceți un copil?». De ce vă băgați cu bocancii în viețile oamenilor? Poate unele cupluri nici nu pot face copii, de ce trebuie să faceți astfel de mesaje?

Am terminat cu mesajele astea, acum aștept să înceapă mesajele când vă căsătoriți și când faceți un nou copil”, a mai spus Gabriela Prisăcariu. Dani și Gabriela s-au logodit la începutul anului 2020.

Cererea în căsătorie a avut loc în Mexic, de sărbători, în timpul vacanței petrecute de pereche acolo. Deși ar fi urmat să-și oficializeze relația în 2020, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, perechea s-a văzut nevoită să-și anuleze planurile.

Citește și:

De ce a vrut Monica Tatoiu să se sinucidă: „Am vrut să mă arunc de la etaj”

Cum își protejează Kate Middleton copiii de acuzațiile lui Meghan Markle la adresa ei

O actriță din serialul „Two and a Half Men” este membră a familiei regale britanice

Dani Oțil, surprins de colegi în ziua de după anunțul sarcinii

În emisiunea Neața cu Răzvan și Dani de a doua zi, Răzvan Simion i-a felicitat pe viitorii părinți. „Să fie într-un ceas bun, felicitări! Bravo, bă, o să avem un nepoțel”, a mărturisit Simion.

Chiar la începutul respectivei ediții, asistenta TV Ramona Olaru (31 de ani) a dansat pe celebra piesă Dur Dur D’etre Bebe, în cinstea viitorului tătic. Dani și Gabriela știu sexul bebelușului, dar îl vor dezvălui peste o lună.

Ce spunea Dani Oțil înainte să anunțe că va deveni tată

Într-o altă ediție recentă Neața, Dani mărturisea că nu se simte pregătit să devină tată. Făcând referire la incidentul din platoul Acces Direct, în timpul căruia Mirela Vaida a fost atacată în direct cu o piatră de către o femeie goală, prezentatorul a mărturisit că nu are încă o direcție stabilită în viață.

„N-am nicio direcție în viață. Uneori mi-aș fi dorit să am direcția unui om dezbrăcat cu o piatră în mână”, a spus Dani. Prezentatorul și-a amintit tot atunci câteva lucruri din propria copilărie.

„Mama li se plângea rudelor că eu plângeam prea mult. Și un unchi a zis: «Lasă-l să plângă, că obosește el și adoarme». După 2 ore jumate de plâns și vânăt, m-a liniștit mama cumva. Nu prea mă lua mama în brațe”, a mărturisit Dani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter