Gabriela Prisăcariu, noi detalii despre primele luni de sarcină

De Unica.ro, pe

Dani Oțil (40 de ani) și iubita lui, modelul Gabriela Prisăcariu (28 de ani), vor deveni părinți. Dani și Gabriela știu sexul bebelușului, dar îl vor dezvălui abia peste o lună. Gabriela a dezvăluit recent cum au reacționat părinții lor când au aflat că vor deveni bunici, dar și cum s-a simțit în primele luni de sarcină.

Gabriela Prisăcariu, noi detalii despre primele luni de sarcină

„Eu și Dani ne doream foarte mult un copilaș și iată că gândurile ne-au fost ascultate. Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiți și ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunțat pe Dani că vom avea un bebeluș, prefer să păstrăm pentru noi.

La fel și sexul copilului, dacă este fetiță sau băiat, sau cine știe, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinții noștri au fost copleșiți de vestea că îi vom face bunici. Își doreau mult”, a declarat Gabriela Prisăcariu pentru Click!.

„Mă simt bine. În prima lună a fost un pic mai greu pentru că am avut stările de greață specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu și mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpșuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere.

Nutriționistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc. Nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine. M-am îngrășat două kilograme, însă greutatea pentru mine nu va fi o problemă în această perioadă. Am o singură interdicție cu care mi-a fost destul de greu să mă obișnuiesc. Nu am voie să fac sport!”, a mai spus Gabriela.

Dani și Gabriela s-au logodit la începutul anului 2020. Cererea în căsătorie a avut loc în Mexic, de sărbători, în timpul vacanței petrecute de pereche acolo. Deși ar fi urmat să-și oficializeze relația în 2020, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, perechea s-a văzut nevoită să-și anuleze planurile.

Citește și:

Prima reacție a lui Răzvan Simion după ce Dani Oțil a anunțat că va deveni tată

Dani Oțil, surprins de colegii de la „Neața cu Răzvan și Dani” după ce a anunțat că va fi tată

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

Ce spunea Dani Oțil înainte să anunțe că va deveni tată

Într-o ediție recentă Neața cu Răzvan și Dani, moderatorul mărturisea că nu se simte pregătit să devină tată. Făcând referire la incidentul din platoul Acces Direct, în timpul căruia Mirela Vaida a fost atacată în direct cu o piatră de către o femeie goală, prezentatorul a mărturisit că nu are încă o direcție stabilită în viață.

„N-am nicio direcție în viață. Uneori mi-aș fi dorit să am direcția unui om dezbrăcat cu o piatră în mână”, a spus Dani. Prezentatorul și-a amintit tot atunci câteva lucruri din propria copilărie.

„Mama li se plângea rudelor că eu plângeam prea mult. Și un unchi a zis: «Lasă-l să plângă, că obosește el și adoarme». După 2 ore jumate de plâns și vânăt, m-a liniștit mama cumva. Nu prea mă lua mama în brațe”, a mărturisit Dani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter