Gabriela Cristea, criticată că-și editează fotografiile: „Cum în poze ești așa de slabă? Noi te vedem la TV…”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 17 decembrie 2021, 11:30

Gabriela Cristea (46 de ani) a fost criticată de fani, în mediul online, că exagerează cu ediatrea fotografiilor pe care le postează pe rețelele de socializare. Gazda emsiunii „Mireasa, capriciile iubirii”, de la Antena Stars, a petrecut un wekend romatic doar cu soțul ei, Tavi Clonda, în poiana Brașov și a postat pe Instagram o serie de fotografii de acolo.

“Dragilor, weekend-ul asta a fost despre noi doi, Gabriela și Tavi. A fost prima dată, după ce au venit copiii în viață noastră, când ne-am luat pauză de la statutul de părinți și ne-am ocupat exclusiv de noi. Le-am lăsat prima dată pe Victoria și Iris la bunica în Barșov ai am fugit amândoi până în Poiana să ne relaxăm.

Halatul de baie a fost cea mai folosită piesă vestimentară iar drumurile noastre s-au limitat la camera de hotel fabuloasă cu jacuzzi și o vedere fabuloasă către munte, restaurant și spa. Am dormit mult, ne-am relaxat, am mâncat bun și mult, fără să numărăm caloriile, am înotat și tot așa.

Din când în când ne-a fugit gândul și la fete dar am reușit să stăm fără ele 2 zile și jumătate. Luni dimineață când trebuia să plecăm ne-am dat seama că mai aveam nevoie de cel puțin o zi, dacă nu chiar de o săptămâna. A fost minunat să ne regăsim că atunci când eram doar noi doi. La voi cum e, cum reușiți să mai “furați” timp doar pentru voi?” –  a fost mesajul Gabrielei, scris în dreptul unor poze în care se află în hotelul de care vorbește împreună cu Tavi.

La vederea postării, fanii au răbufnit, spunând că nu pot pricepe cum de în mediul online Gabriela pare mai slabă decât la televizor.

“Eu nu înțeleg deloc…. cum Gabriela, în toate pozele ești așa de slabă și la televizor te arată grasă, acolo ești o altă persoană; da, știu ai să spui, că așa deformează imaginea televizorul” – i-a scris un internaut.

Citeşte şi: Gabriela Cristea, atacuri de panică și fobii după ce s-a vindecat de COVID-19

Citeşte şi: Cătălin Scărlătescu are planuri mari cu Doina Teodoru. Ce-și dorește celebrul chef

Citeşte şi: De ce l-a înșelat Vica Blochina pe Victor Pițurcă despre care spune că este „singurul bărbat pe care l-a iubit”

Citeşte şi: Prințul Harry, lovitură fără precedent pentru tatăl său. Prințul Charles este „profund șocat și rănit”

Iar apoi și alte persoane au început să observe detaliul legat de editarea fotografiilor.

„Doamne sfinte, câtă editare pe pozele acestea.😂😂😂😂 Oare fără editare nu se poate!? Sau ne speriem de ce ne arată realitatea? 😮”

“Biata cabina de duș, s-a îndoit toată 🤯🤯 de ce oare nu ne acceptă așa cum suntem, nu sunt absurd, mai folosești o lumină, o umbră dar nici să încerci să îți faci talia mică și în oglindă se vede că este mare….. ar trebui să promovați și fete cu forme, ești frumoasă și așa, nu trebuie să fii perfectă.”

Vezi fotografiile care i-au indignat pe fani în galeria foto de mai sus.

“Dacă tot vrei să editezi pozele, măcar învață să o faci bine, nu să vrei sa ne prostești pe față. Oricum te vedem la tv. Îmi păreai o femeie asumată, de ce nu îți asumi adevărata înfățișare?”

“Eu nu prea mă bag în seamă, dar poză reflectată în oglindă nu prea e aceeași cu cea din poză . Zic și eu…. Numa dacă te uiți la cordon și vezi diferența. E că la jocul ăla… care e diferența dintre poze . Sunt 3 greșeli… aici sunt mai multe. Îmi pare rău Gabriela, eu chiar ador multe la ține s-ar aici ai cam luat-o pe arătură.” –  sunt câteva dintre nemulțumirile internauților postate în dreptul fotografiilor Gabrielei Cristea.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter