Soțul și fiicele Gabrielei Cristea au COVID-19. „Sperăm să trecem cu bine perioada asta”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 18 octombrie 2021, 11:12

Gabriela Cristea (46 de ani) a dezvăluit recent că are COVID-19. Ulterior, soțul prezentatoarei TV, artistul Tavi Clonda (42 de ani), și fiicele lor, Victoria Bella Margot (4 ani) și Iris Thea Selena (2 ani), au contractat de asemenea virusul SARS-CoV-2. În mediul online, Gabriela a spus care este starea ei și a familiei sale de sănătate.

Soțul și fiicele Gabrielei Cristea au COVID-19. „Sperăm să trecem cu bine perioada asta”

„Dragilor, suntem în carantină pentru că am ieșit pozitiv la testul COVID-19! (…) Luni eu mi-am făcut un test, așa cum fac de multă vreme la emisiunea mea („Mireasa, capriciile iubirii”), iar testul a fost negativ. Luni după amiază, Victoria a început să spună că o doare în gât și vorbea răgușit”, a început Gabriela.

„Nu ne-am panicat pentru că starea ei generală era ok și a mai trecut prin episoade de laringită ușoară. Un sirop pentru gât și am crezut că rezolvăm. Miercuri, când eram în direct la emisiune, am simțit că mă lasă vocea și că îmi ard ușor urechile. Primul meu gând a fost să mă testez și asta am și făcut cum am ajuns acasă”, a continuat.

„Testul a ieșit negativ, dar chiar și așa, am decis să mă izolez de restul casei. Joi când m-am trezit ziceai că cineva a bătut la mine „ca la fasole”, așa rău mă dureau mușchii și aveam și temperatură 38. Am hotărât să merg la centrul de testare și rezultatul a venit în 5 minute; pozitiv”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Gabriela Cristea a fost aspru criticată pentru o fotografie postată pe Instagram

Cum arăta Gabriela Cristea când s-a lansat în televiziune

Cum arată Gabriela Cristea fără machiaj. „Asta ești tu”

„M-am izolat (spre ferecat 😬) de restul familiei și ne-am rugat ca fetele și Tavi să fie ok. Tavi și-a făcut singur un test acasă (pentru că nu avea niciun simptom) și testul a fost negativ. Ziua de ieri a fost liniștită, cu mine izolată, iar Tavi cu fetele și-au făcut de cap în restul casei”, a mai scris.

„Azi dimineață, Tavi a acuzat frisoane, slăbiciune și febră de 38 de grade. Și-a făcut un nou test, care a ieșit clar pozitiv. A sunat la Ambulanță și dispeceratul a răspuns tare greu, pentru că totul este mega aglomerat, dar echipajul a ajuns în jumătate de oră. Au făcut toți trei testul și rezultatul a fost pozitiv pentru toți”, a adăugat.

„Sperăm să trecem cu bine perioada asta și să și învățăm ceva din această experiență. Vă îmbrățișăm cu drag! Nu uitați, dacă saturația de oxigen scade sub 95-93%, sunați urgent la Ambulanță și, chiar dacă vine mai târziu, totul va fi bine! Multa sănătate vă dorim!”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter