Fiica cea mare a Gabrielei Cristea a împlinit 4 ani. „Doamne, când au trecut?”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 14 octombrie 2021, 15:08

Gabriela Cristea (46 de ani) și soțul ei, artistul Tavi Clonda (42 de ani), au împreună două fiice, Iris Thea Selena (2 ani) și Victoria Bella Margot (4 ani). Pe 23 septembrie 2021, fiica cea mare a perechii a împlinit 4 ani.

Fiica cea mare a Gabrielei Cristea a împlinit 4 ani. „Doamne, când au trecut?”

„Victoria, 4 ani! Doamne, când au trecut? Acum 4 ani am trăit unul dintre cele mai intense și emoționante momente din viață, unul dintre momentele acelea de le numeri pe degetele de la o mână și mai rămân degete de numărat”, a scris prezentatoarea TV pe Instagram.

„Nici anul ăsta nu mi-am făcut curaj să postez bucățica aceea de film cu prima noastră întâlnire față în față. E greu de privit cascada aceea de sentimente, chiar și pentru mine acum. De acolo am tras linie și viața mea e ALTCEVA. Îmi aduc aminte că era slăbuță, dar lungă. A tras un țipăt ca să afle toată lumea că a venit pe lume. Doamna doctor mâna a doua, care o asista pe cea mai minunată din lume, dna doctor ginecolog, a exclamat «avem o balerină cântăreață»”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum arată Gabriela Cristea fără machiaj. „Asta ești tu”

Gabriela Cristea a fost aspru criticată pentru o fotografie postată pe Instagram

Cum arăta Gabriela Cristea când s-a lansat în televiziune

Ce probleme de sănătate are Gabriela Cristea. „Am început săptămâna cu bine”

„Tavi se învârtea în jurul ei mândru și emoționat că ieșise totul mai bine decât ne-am gândit. Era așa de dornic ca totul să fie perfect încât cred că i-a spus doamnei doctor cam de 20 de ori că ne așteaptă chitul de celule stem la spital. 😜😍 Azi ne-am pupat cu toții de dimineață de «ne-am albit» (mai mult eu 🥳)”, a mai scris.

„Victoria și-a dorit să meargă la grădi în pijamale, dar mi-am pus toate farmecele în funcțiune și, până la urmă, am reușit să o conving că în cămășuță și fustiță e muuuuult mai drăguță, iar Iris a cântat cu mine primul ei «mulți ani trăiască». Pe la 10:00 m-am dus să îi iau tortul comandat pentru prima petrecere din viața noastră la care nu participăm, cea de la grădi.

Pe drum am realizat că mica mea mare începe să guste din independență. Am plâns de a sărit cămașa de pe mine… de fericire, de mândrie, de drag. Dacă vreți să îi urați «La mulți ani!», vă invit! Azi mă fălesc ca un păun. Are mama fată mare și frumoasă. Victoria are 4 ani! La mulți ani, copilul meu iubit! Te iubesc până la stele și înapoi!”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter