Gabriela Cristea are COVID-19. Cum se simte prezentatoarea TV

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 14 octombrie 2021, 15:30

Gabriela Cristea (46 de ani) a dezvăluit recent că are COVID-19. Pe 23 septembrie 2021, fiica cea mare a prezentatoarei, Victoria Bella Margot, a împlinit 4 ani. Cu ocazia aniversării micuței, Gabriela a organizat o petrecere în curtea casei sale. Prezentatoarea TV și soțul ei, artistul Tavi Clonda (42 de ani), mai au o fiică, Iris Thea Selena (2 ani).

Gabriela Cristea are COVID-19. Cum se simte prezentatoarea TV

În seara dinaintea petrecerii Victoriei, Gabriela le-a cerut invitaților să nu se prezinte dacă au simptome specifice infecției cu virusul SARS-CoV-2. „Părinții sunt toți vaccinați și oricum sunt foarte puțini, 7-8”, a spus Gabriela Cristea în emisiunea „Xtra Night Show”.

„Am trimis astăzi [24 septembrie] un mesaj. Dacă s-a supărat cineva, asta este. Nu mi-a răspuns nimeni negativ. Le-am reamintit că este ziua Victoriei, dar, dacă au suspiciuni sau se simt rău, atunci mai bine stau acasă. Sigur vom mai avea și alte ocazii prin care să ne vedem”, a încheiat prezentatoarea TV. Petrecerea Victoriei a avut loc pe 25 septembrie.

Starea Gabrielei este în prezent una bună, aflându-se acasă. Prezentatoarea este gazda emisiunii „Mireasa, capriciile iubirii”, de la Antena Stars, care va avea un alt moderator în perioada care urmează. Pentru moment, însă, producătorii emisiunii nu au făcut niciun anunț.

În trecut, Tavi Clonda a spus care crede el că sunt secretele unei relații de lungă durată. „Secretele fericirii în cuplu sunt, după părerea mea, trei la număr. Cel puțin așa este la mine și la Gabi. În primul rând, comunicarea trebuie să fie bună, viața sexuală trebuie să fie activă și după ce apar copiii și, în al treilea rând, niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viață. Ar mai fi și altele, dar, în opinia mea, astea sunt cele mai importante”, declara Tavi Clonda în urmă cu ceva timp, potrivit WOWbiz

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Gabriela Cristea a fost aspru criticată pentru o fotografie postată pe Instagram

Cum arăta Gabriela Cristea când s-a lansat în televiziune

Cum arată Gabriela Cristea fără machiaj. „Asta ești tu”

Gabriela a debutat în televiziune la doar 20 de ani. Prezentatoarea și-a început cariera în 1994, la TVR1, ca moderatoare a concursului Eurovision. Până în februarie 1996, vedeta a prezentat mai multe emisiuni de divertisment difuzate de Tele7abc.

Gabriela Cristea a absolvit în anul 1993 Liceul de Coregrafie Nr. 1 din București, iar după ce a susținut examenul de Bacalaureat, a optat pentru o facultate în domeniul comunicării.

Prezentatoare TV a terminat Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), iar ulterior s-a specializat în comunicare neurolingvistică în cadrul Facultății de Sociologie și Comunicare Diplomatică, potrivit Spynews.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter