Cosmin Seleși are Covid-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 18 iulie 2022, 11:01

Cosmin Seleși (45 ani) a anunțat pe rețelele de socializare că are Covid-19. Prezentatorul TV a publicat și o poză cu un test pozitiv, dar și un selfie, în care apare slăbit și obosit, din cauza bolii.

„Ei bine, da! Am reușit să fac Covid după 2 ani! Momentan sunt bine, dureri musculare și dureri in gât! Vă țin la curent! Doamne ajută!”, a fost mesajul actorului.

Cosmin Seleși a renunțat în această primăvară la colaborarea cu Antena 1, după 10 ani. Alături de Alina Pușcaș, el prezenta emisiunea „Te cunosc de undeva”.

Ulterior, actorul l-a înlocuit pe Cătălin Măruță într-o ediție a emisiunii sale de la Pro TV. „Azi a fost o zi specială pentru mine, după 10 ani m-am întors în direct, am retrăit emoțiile primelor emisii live din urmă cu mulți ani! M-am simțit minunat! Mulțumesc!”, a scris la acea vreme Cosmin Seleși, pe una dintre rețelele de socializare.

Totodată, el a anunțat că a început să se concentreze mai mult pe proiectele de film, dar și pe muzică, alături de formația în care activează. „Am început să am concerte cu Cosmin Seleși Band și că abordăm un repertoriu interesant de muzică românească, piese pe care nu s-a gândit nimeni să le folosească în concerte și să le readucă la viață”, declara artistul, la începutul anului, conform Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter