Foto haioase: Katie Holmes şi Suri se strâmbă în plină stradă

De Sandra S., pe

Katie Holmes a fost surprinsă alături de fiica sa, Suri, plimbându-se prin New York. Cele două vedete au avut parte de o după-amiază de duminică foarte amuzantă, având în vedere că au făcut feţe-feţe şi au râs mai tot timpul.
Katie şi Suri păreau lipsite de griji pe străzile marelui oraş american, fiind îmbrăcate normal – fetiţa avea o fustă roz, o jachetă albastră şi o pereche de mocasini coloraţi, iar Katie a purtat o pereche de jeans, un pulover maxi peste un tricou roz şi maro, iar în picioare a avut o pereche de ghete negre.
Foto haioase: Katie Holmes şi Suri se strâmbă în plină stradă
La începutul verii trecute, Katie Holmes şi Tom Cruise au luat o decizie ce a şocat lumea întreagă – un cuplu care părea perfect şi fericit a hotărât să se destrame. Cei doi actori au încercat să evite orice scandal şi să se despartă pe o cale cât mai amiabilă.
Foto haioase: Katie Holmes şi Suri se strâmbă în plină stradă
Deocamdată Suri a rămas alături de mama ei, Katie Holmes, pentru că în aceste luni Tom este plecat în Marea Britanie pentru a filma o peliculă Sci-Fi. Tot din cauză că este plecat, se pare că bărbatul nu şi-a mai văzut fiica de două luni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter