Foto: 5 vedete care sunt supereroi în viaţa reală

De Diana Zagrean, pe

Deşi majoritatea actorilor doar joacă roluri de supereroi, unii ajung să intre cu adevărat în pielea personajelor. Iată care sunt vedetele care sunt supereroi în viaţa reală.
Tom Cruise
Deşi presa internaţională nu îl are foarte tare la inimă de când cu apartenenţa la ciudata biserică scientologică, Tom Cruise are cu ce se mândri. În 1996 el a fost martor la un accident de maşină în Los Angeles. A chemat ambulanţa pentru femeia rănită şi chiar i-a plătit facturile medicale după ce a aflat că aceasta nu era asigurată.
Kate Winslet
Foto: 5 vedete care sunt supereroi în viaţa reală

Kate Winslet poate că nu a reuşit să salveze personajul jucat de Leo diCaprio în Titanic, dar a făcut ceva mult mai spectaculos în viaţa reală. Actriţa a salvat o bătrână dintr-o clădire în flăcări. Bătrâna se întâmpla să fie chiar mama miliardarului Richard Branson.
Arnold Schwarzenegger
Foto: 5 vedete care sunt supereroi în viaţa reală

Arnie are o inimă la fel de mare ca statura lui impunătoare. Actorul şi guvernatorul american a reuşit să fie erou şi în viaţa reală, nu doar în filme. El a salvat un bărbat de la inec în timpul unei vacanţe în Hawaii.
Vin Diesel
Foto: 5 vedete care sunt supereroi în viaţa reală

Deşi joacă roluri de „băiat rău”, Vin Diesel nu este chiar aşa în viaţa de zi cu zi. Actorul a scos doi copii dintr-o maşină în flăcări şi l-a ajutat pe adultul care o conducea să iasă în siguranţă.
Ryan Gosling
Foto: 5 vedete care sunt supereroi în viaţa reală

Actorul a intervenit într-o ceartă de pe stradă, dintre un vânzător şi un client nemulţumit. El chiar a plătit diferenţa de 20 de dolari pentru care cei doi se încăieraseră şi şi-a văzut de treburi de parcă nimic nu se întâmplase.
Foto: Northfoto

Indiciul pentru astăzi, 29 iulie este

ALIMENTATIE

 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter