Fostul manager al lui Michael Schumacher a vorbit despre situația în care se află marele pilot

De Ioana Tătaru, pe
Michael Schumacher va împlini în luna decembrie cinci ani de când a suferit accidentul de la ski, în urma căruia a rămas paralizat. Fostul său manager, Willi Weber a vorbit despre situaţia în care se află marele pilot şi a declarat că nu mai crede în revenirea acestuia. 

Wlli Weber, fostul manager al lui Michael Schumacher, în vârstă de 76 de ani a lămurit speculațiile potrivit cărora, Schumacher ar fi fost mutat de familie în Mallorca, declarând că: „Michael nu ar fi vrut niciodată să locuiască acolo”.

Willi Weber: „Am stat alături 20 de ani, la bine și la greu

Michael Schumacher si managerul lui

Fostul manager al lui Schumacher a mai declarat că a reușit să pună capăt acestui capitol: „După o lungă perioadă de tristeţe, am reuşit să îi pun capăt. Am închis acest capitol. Am avut cea mai bună perioadă împreună. Am stat alături 20 de ani, la bine şi la greu.”

Michael Schumacher, campion mondial de Formula 1, a suferit un accident în timp ce se afla la ski în Alpi. Nefericitul eveniment s-a petrecut în decembrie 2013. Schumacher a fost supus la două operaţii care i-au salvat viaţa, iar apoi a fost plasat într-o comă indusă din care s-a trezit mai târziu. Informații noi despre starea de sănătate a campionului nu au mai fost date publice, deoarece familia acestuia încearcă să îi respecte intimitatea.

Citește și: Fericire în familia lui Schumacher! Mick Schumacher a devenit campion european de Formula 3

Cum arată fiica lui Michael Schumacher

Sursă foto: Northfoto.com, Hepta.ro

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter