Fostul iubit al lui Demi Lovato, „complet devastat” după ce artista a fost internată de urgență

De Oana Savin, pe
Fostul iubit al cântăreței Demi Lovato a apărut la spital „complet devastat” după ce artista a fost internată de urgență din cauza unei presupuse supradoze.

Deși s-au despărțit în urmă cu doi ani, Wilmer Valderrama și Demi Lovato țin foarte mult unul la celălalt. Imediat ce a aflat că Demi a fost internată, el a fugit la spital pentru a-i fi alături, relatează Daily Mail.

Actorul a ajuns la spital vizibil agitat și a îngrijorat pe toată lumea prin modul în care s-a afișat.

Potrivit martorilor, Valderrama era „serios, părea distant, dar concentrat și foarte calm în același timp”.

Citește și: Avionul privat al Shakirei a fost nevoit să facă o aterizare de urgență

Apropiații săi spun că a avut un șoc la aflarea veștii.

Wilmer este complet devastat și încă o iubește pe Demi. Nu era conștient că problemele ei erau atât de severe și intense în perioada asta. Relația lor amoroasă nu a funcționat pentru că aveau programul mult prea încărcat”, a declarat un apropiat de-al actorului.

Atât el cât și prietenii ei speră că o să se facă bine și că poate fi grozavă și să prospere”, a mai spus sursa.

Lovato și Valderrama au format un cuplu din 2010 până în 2016, cu mici pauze de despărțire, cauzate de dependența cântăreței.

Singurele dăți când ne-am separat au fost atunci când eu recidivam, fie că era vorba de droguri sau despre acțiuni de rebeliune ale mele împotriva tuturor, nu doar a lui”, a declarat Demi.

Relația lor a început când Lovato avea 18 ani. De atunci, el i-a fost alături în permanență și a iubit-o necondiționat.

Citește și: Demi Lovato, internată de urgență în urma unei supradoze

Am început să ieșim împreună când aveam 18 ani. Imediat după asta am mers la dezintoxicare. Oamenii îi spuneau să mă părăsească, dar nu a făcut-o”, a povestit ea într-un interviu.

Demi Lovato a fost internată de urgență, marți seară, în urma unei presupuse supradoze cu heroină. În prezent starea sa este stabilă, artista fiind conștientă.

Unul din prietenii ei avea Narcan la îndemână în caz că așa ceva avea să se întâmple. Prietenii ei știau că va veni un astfel de moment deoarece în ultima vreme consuma foarte mult. Din fericire Narcan a funcționat și își va reveni”, a completat sursa citată.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter