Fosta iubită a actorului Ciprian Nemeșiu, după moartea acestuia: „Iartă-mă! N-am simțit că erai singur”

De Unica.ro, pe

Cazul actorului Cirpian Nemeșiu, care s-a sincucis la 39 de ani, luni, 8 martie, i-a șocat pe prietenii și pe apropiații acestuia.

Actrița Alexa Lucia Istrate, fosta iubită a artistului, pe care publicul o știe din serialul de comedie de la Prima TV, “Nimeni nu-i perfect”, a făcut recent câteva mărturisiri cu privire la decesul lui Ciprian.

Alexa Lucia Istrae și Ciprian Nemeșiu au fost împreună timp de trei ani și spune că exact în ziua morții, actorul avea trei spectacole programate care au fost anulat din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

„Am fost trei ani împreună, acum era singur, fără angajamente, și poate că de aceea s-a și sinucis. Iar nesiguranța și-a spus cuvântul, mai ales că luni, 8 martie, aveam cu trupa noastră trei spectacole și toate s-au anulat, iar el s-a sinucis”, a spus actrița, potrivit click.ro.

Citește gratuit ediția de martie a revistei Unica. O găsești AICI

Cu o zi înainte de tragedie, Alexa postase pe pagina sa de Facebook un mesaj în care îndemna lumea să vină la teatru să vadă piesa “Două cupluri de coșmar”, regizată d Ciprian V. Nechita, în care ea trebuia să joace împreună cu regretatul actor : „Hai, că de un an stăm acasă. Dacă v-a fost dor sau cine a înțeles ce a însemnat pentru noi, artiștii, pauza asta, înțelegeți și că fără susținerea voastră, noi nu vom mai exista. Pe 8 jucăm de fapt 3 spectacole la Teatrul Roșu.”

După moartea lui Ciprian Nemeșiu, Alexa Istrate a publicat o fotografie de pe vremea cînd ei doi formau un cuplu și a scris în dreptul ei câteva cuvinte emeoționante: „Te-am iubit tare, 3 ani jumate mi-ai zâmbit… ieri aveam 3 spectacole, ni le a luat covid… iartă-mă că n-am simțit că erai singur… Zâmbește Sus! …”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter