A fost publicat actul prin care Ronaldo recunoaşte violul asupra lui Kathryn Mayorga

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Miercuri, 10 octombrie 2018, 16:38
Revista germană Der Spiegel, cea care a dezvăluit cazul în care Cristiano Ronaldo e acuzat de viol de Kathryn Mayorga, a publicat actul prin care acesta recunoştea faptele comise în anul 2009.

La puţin timp de la episodul petrecut într-o cameră de hotel din Las Vegas, fotbalistul şi victima sa au semnat un acord de tăcere, iar preţul s-a ridicat la 375.000 de euro

Din documentele publicate, reiese că Ronaldo şi Mayorga au căzut de acord ca femeia de 34 de ani să nu divulge nimic din cele întâmplate: Nu există dubii în privinţa autenticităţii documentului”, scriu ziariştii germani, care notează că actul a fost semnat de Cristiano Ronaldo, Kathryn Mayorga şi avocaţii celor două părţi. În plus, pe lângă cei 375.000 de euro pe care s-a angajat să-i plătească, Ronaldo a acceptat să-i ofere lui Mayorga dovezi că nu are nicio boală cu transmitere sexuală. Totul pentru a linişti victima şi a o face să nu iasă în public cu dezvăluirile care, la acea vreme, puteau compromite cariera fabuloasă a fotbalistului.

În documente apare şi un dialog pe care Ronaldo şi Mayorga l-au avut în camera de hotel. Conform documentelor, Ronaldo a admis că a încercat să o forţeze pe Mayorga să întreţină relaţii sexuale cu el, dar şi că femeia în vârstă de 34 de ani s-a opus.

 

 

 

 

 

Citeşte şi: Femeia care îl acuză pe Cristiano Ronaldo de agresiune ar fi avut gânduri sinucigaşe

Cristiano Ronaldo, despre acuzaţiile de viol: Este o infracţiune abominabilă”

Sursă foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter