Foame de atenţie? Oana Zăvoranu îşi anunţă întotdeauna „căderile de calciu”

De Sandra S., pe

Oameni buni, săriţi! Oana Zăvoranu a ajuns din nou la spital… de data asta a avut o aşa-numită „cădere de calciu” – da, am folosit ghilimele pentru că nici de data aceasta nu este vorba de ceva real. Uite de ce:
Se întâmplă când uită lumea de ea
Joi dimineaţă Oana Zăvoranu a ajuns din nou la Spitalul de Urgenţă, după ce a fost găsită inconştientă în locuinţa ei. După primele declaraţii ale mamei sale, se pare că bruneta-blondă a avut încă o cădere de calciu, însă, ca şi în celelalte dăţi, pare totul cam tras de păr.
Doar cu o zi înainte se bătea cu pumnul în piept şi scria pe Facebook că se simte bine, ca în zilele sale bune – când era în atenţia tuturor şi făcea show pe la emisiunile de scandal, noapte de noapte. Mama ei, Marioara Zăvoranu a adus aminte şi de faptul că doar cu câteva luni în urmă Oana a luat un pumn de pastile cu scopul de a-şi lua viaţa, dar a ţinut să precizeze că de data aceasta nu se acelaşi lucru. Oare?
Deci, cum spuneam, sunt aproape cum eram eu în zilele mele bune, fac ce îmi doresc, sunt în focul filmărilor fără să se mai dea ipocrit cu fundul de pământ cineva că „moare de inimă rea dacă mă mai pup în film cu …x”, deci îmi pot face meseria ok, înregistrez două piese foarte cool, sper să vă placă, sunt imaginea unei firme de haine care mă tratează ca pe o prințesă, vă voi surprinde în maxim o lună cu două lucruri complet noi, îmi permit să fac cam ce vreau, să refuz apariții care nu consider că îmi ajută, nu mai accept emisiuni de scandal, nu mai răspund provocărilor tuturor trepădușilor care se baga în seamă… am început să mă gândesc pentru prima oară LA MINE ÎNAINTE DE ORICE ȘI SĂ ÎMI CUNOSC VALOAREA PIERDUTĂ ÎN NOIANUL MOCIRLEI ÎN CARE AU AVUT CEI APROPIAȚI ȘI PRIETENI, CU GHILIMELELE DE RIGOARE, GRIJA SĂ MĂ SCUFUNDE PÂNĂ AVEAM SĂ MOR… Sunt bine și asta se întâmplă pentru că și voi mă iubiți… dar deși hulita, blamată, controversată, aratată cu degetul, minimalizată, ironizată și ciupită de fundul meu mic (am slăbit 4 kg jumate de când m-ați vazut ultima oară, culmea, fără să fac absolut nimic…, dacă mai dau 2 kg jos sunt ca la divorț). Și mă simt din ce în ce mai tânără și „bunăciune” ca să fiu pe limba băieților:))). Deci sunt forever „the bad girl„, nu am putut sa nu constat – de fapt, că să fiu corectă, Răzvan mi-a atras atenția”, a scris Oana Zăvoranu pe pagina sa de Facebook.
Foame de atenţie? Oana Zăvoranu îşi anunţă întotdeauna "căderile de calciu"
Nu e prima oară
În urmă cu patru luni de zile, Oana Zăvoranu a fost dusă de urgenţă la spital, după ce a luat mai multe pastile de dormit. Şi în acest caz, Oana s-a plâns înainte pe Facebook, de dureri incredibile de cap şi le promitea fanilor că va fi mai bine ca niciodată. Zis şi făcut, a încercat să atragă atenţia asupra ei cu o tentativă de suicid – obligatoriu nereuşită. După alte valuri de invitaţii la emisiunile tabloid televizate, Zăvo s-a simţit din nou băgată în seamă. De curând când publicul şi presa deopotrivă au început s-o uite iar şi s-a ajuns, din nou, la acelaşi lucru.
Oare data viitoare ce va mai „păţi” Oana Zăvoranu?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter