Florin Piersic, prima declarație despre starea sa de sănătate

De Mădălina Manole, pe
Florin Piersic a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate după ce în presă au apărut zvonuri că ar fi ajuns de urgență la spital pentru o intervenție chirurgicală. Îndrăgitul actor a fost operat recent la genunchi și acum se află în perioada de recuperare.

Florin Piersic, în vârstă de 83 de ani, a elucidat misterul creat în jurul stării sale de sănătate. Marele actor a făcut primele declarații pe această temă și, așa cum era de așteptat, le-a făcut în stilu-i caracteristic, cu umor și haz de necaz: „Am 83 de ani, o vârstă fragedă zic eu (râde – n.r.) şi este normal să am grijă de mine, să mă întreţin, pentru că vreau să vă mai bucur un pic cu piesele mele. Se vaită de dureri de genunchi ăia de 50 de ani, darămite eu. Vin aici la Bucureşti la un fel de întreţinere. Nu am fost nici operat de urgenţă, nici nu am probleme cu picioarele. Văd că voi (presa – n.r.) vreţi să mă omorâţi. Am colegi care s-au neglijat şi nu se simt deloc bine, aşa că am decis să am grijă de mine şi să fiu mereu în formă. Merg la înot, ridic greutăţi, fac sport, joc baschet”, – a declarat Florin Piersic pentru Click!.

De asemenea, cea care i-a liniștit pe fanii carismaticului actor încă de ieri a fost întocmai colega sa de breaslă și parteneră de scenă, Medeea Marinescu: „Am discutat acum vreo săptămână sau două prin mesaje. Era foarte bine, discutam de programarea spectacolelor. Florin Piersic este un om care este atent cu sănătatea sa. Probabil că a mers la un control de rutină. Chiar ieri am vorbit cu organizatorul spectacolului „Străin în noapte” şi am stabilit nişte date, chiar am adăugat nişte spectacole. Dacă ar fi fost ceva grav nu am fi putut face planuri să mai jucăm un al doilea spectacol în mai. În aprilie deja este sold-out, oamenii ar fi fost anunţaţi să-şi ia banii înapoi. Dacă ar fi fost ceva aş fi fost printre cei care ar fi ştiut că este o problemă”, – a declarat ieri actrița Medeea Marinescu.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter