Florin Dumitrescu, în genunchi la Chefi la Cuțite: „A dat cu pumnii în mese, a spart pahare” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 11 aprilie 2023, 10:59

Florin Dumitrescu a făcut un gest neașteptat la Chefi la Cuțite. Chef-ul a dat cu pumnii în masă și a îngenunchiat în fața lui Nea Marin, după ce acesta a decis la cine va merge cea de a șaptea amuletă.

Lupta pentru amuletă de luni seară s-a dovedit a fi plină de surprize. Aceasta a venit cu o provocare pentru cei patru chefi care au pregătit cele mai spectaculoase farfurii, în speranța că vor obține marele avantaj oferit de această amuletă.

Nea Mărin, juratul care a decis la cine merge amuleta

Alex Bălan, câștigătorul sezonului 2 al emisiunii, a intrat fost cel de al patrulea chef care a intrat în luptă alături de Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

„Ai puterea să alegi un interval de 30 de minute din probă în care să muți concurenții celorlalte două echipe la bancurile adverse. Echipele se vor muta integral, cu excepție chefilor, care vor rămâne la bancurile lor”, a anunțat Gina Pistol că este avantajul oferit de această amuletă.

Citește și: Cine este Nina Hariton, concurenta care a primit primul cuțit de aur al sezonului 11 Chefi la Cuțite. Tânăra și-a negociat echipa

„Este urâtă! Este o amuletă prin care concurenții pot sabota foarte ușor”, a afirmat Florin Dumitrescu.

„Cam pierzi proba la amuleta asta, dacă e folosită pe tine. Ce sens are să mă lupt dacă Scărlătescu ia amuletele cu japca?”, a zis și Sorin Bontea.

La această probă, cei patru chefi au putut găti orice își doresc ei, singura condiție fiind aceea de a avea 11 centimetri.

Citește și: Chef Cătălin Scărlătescu, acuzat că a trișat la Chefi la Cuțite: „Atât de disperat pe furăciuni?” / Video

Cel care a jurizat farfuriile și a decis la cine merge amuleta a fost nimeni altul decât Nea Mărin.

Florin Dumitrescu, în genunchi la Chefi la Cuțite

Nea Mărin a afirmat că i-au plăcut toate preparatele, însă una a fost cea care l-a atras cel mai mult și l-a convins că merită amuleta. Iar această farfurie i-a aparținut lui Florin Dumitrescu.

Când a auzit verdictul, chef Dumitrescu a sărit în sus de bucurie și chiar a îngenuncheat în fața lui Nea Mărin.

Citește și: Ionuț Belei, pregătit să le pună bețe în roate juraților de la Chefi la Cuțite: „Elevul mereu îi va învinge”. Cine a câștigat amuleta

„Aproape că m-am speriat. A dat Dumitrescu în mese cu pumnii, a spart pahare! Uitați-vă, oameni buni, ce am reușit să fac din Dumitrescu. S-a dus, s-a târât în genunchi la Nea Marin, se ploconea pe acolo. E doar o amuletă, sunteți nebuni la cap?!”, a afirmat Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Puya și soția fac show la Chefi la cuțite: „Am gătit prima oară la 15 ani, în sensul că am hrănit toată familia”

„Scuze de deranj”, a zis și chef Florin Dumitrescu la final.

Până acum, chef Scărlătescu are cinci amulete, chef Dumitrescu una, chef Bontea niciuna, iar o amuletă a intrat în seif, după ce a fost câștigată de Roxana Blenche.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu cei trei jurați Chefi la Cuțite

Sursă foto: PR, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter