Fiul lui Marian Ionescu de la “Direcția 5” riscă până la cinci ani de închisoare

De Unica.ro, pe

Fiul lui Marian Ionescu de la “Direcția 5”, Carmin, riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la cinci ani după ce medicii de la Institutul Medico-Legal “Mina Minovici” au stabilit cantitatea de stupefiante pe care acesta o avea în sânge în vara anului trecut, în timp ce se afla la volan.

Carmin Ionescu a fost prins în luna august a anului 2020, într-o noapte de sâmbătă, conducând sub influența drogurilor.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

„La data de 09.08.2020, în jurul orei 00:51, pol din cadrul Brigăzii Rutiere,  aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu la schimbul 3, în Piața Presei Libere, a oprit în trafic, pentru control. Conducătorul auto fost identificat în persoana numitului Ionescu Carmin Mihai, fiul lui Ionescu Marian component al formației muzicale „Direcția 5″. Acesta a fost testat cu aparatul Drug Test care a indicat o valoare pozitivă pentru consum de cocaină. În cauză s-a întocmit dosar penal” se arăta atunci, într-un comunicat la poliției, primit de Antena 3.

Citeşte şi: Octavia Geamănu și Marian Ionescu au făcut nunta. Cum a arătat rochia de mireasă

Acum, analizele de sânge au fost finalizate de INML, iar rezultatele arată, conform gândul.ro, că tânărul ar fi consumat „benzoilecgonina 1,297 μ/ml”(cocaină). În urma raportului medico-legal, cantitatea de cocaină găsită în sângele tânărului este de două grame. Specialiștii susțin că o asemenea cantitate ar fi suficientă pentru cinci toxicomani. Potrivit Codului Penal, conducerea sub influența substanțelor psihoactive se pedepsește cu până la cinci ani de detenție.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter