Fiul lui Carmen Brumă, probleme de sănătate în vacanța din Dubai. Ce a pățit Vlăduț

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 01 martie 2021, 11:59

Carmen Brumă (43 de ani) a fost recent într-o vacanță cu familia în Dubai. Din păcate, escapada celebrului cuplu Brumă – Badea și a fiului lor, Vlăduț (6 ani), nu a fost presărată numai cu surprize plăcute. Carmen Burmă a povestit că băiețelul a avut o problemă de sănătate neașteptată.

„A fost o vacanță despre care să zicem că a fost reușită chiar și cu experiențele negative, dar important este că totul s-a terminat cu bine. Nu aș vrea să intru foarte mult în detalii. Am avut o mică problemă de sănătate cu Vlăduț, nu COVID, că toată lumea se gândește la asta. Am avut o problemă de sănătate la care nu ne-am fi gândit, dar s-a rezolvat”, a spus vedeta de televiziune la Antena Stars.

Citeşte şi: Dezvăluiri din culise. Cum o alintă Mircea Badea pe Carmen Brumă

Se pare că Vlăduț a fost înțepat de o insectă și a făcut o reacție alergică destul de violentă după incident.

„L-a mușcat o insectă în deșert și a făcut o reacție foarte ciudată și destul de agresivă, suficient încât să ne sperie. Am stat 7 zile în Dubai, la final s-a întâmplat. Din fericire, am venit acasă. S-a rezolvat imediat. La o perioadă de timp după înțepătură a fost acea reacție. Ne-am dat seama imediat că a fost înțepat, pentru că era locul extrem de inflamat”, a explicat Carmen Brumă.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter