Fiul lui Alain Delon a fost drogat de mama sa

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 09 noiembrie 2018, 14:52
Alain Delon, în vârstă de 82 de ani, a fost considerat unul dintre cei mai frumoși bărbați din lume și și-a primit imediat faima de mare cuceritor al vremurilor de odinioară.

Alain Delon are patru copii, însă, fără strop de mirare, aceștia nu împart aceași mamă. Singura femeie care a reușit să-i devină și soție a fost Nathalie Barthélémy, cea cu care a fost căsătorit timp de 5 ani, pănă în 1969. Din mariajul celor doi s-a născut primul său fiu legitim, Anthony. Punctăm acest aspect deoarece, cu doi ani înainte de nașterea acestuia, în 1962, actrița germană Christa Päffgen, cunoscută sub numele de Nico, i l-a dăruit pe Christian Aaron Boulogne, însă legendarul actor a refuzat să-l recunoască.

Fiul lui Alain Delon a fost drogat de mama sa

Alain Delon în tinerețe

Ulterior, în 1990, Rosalie van Breemen, un manechin de origine olandeză, îl face pe Alain Delon mândru să devină tată de fată, născându-i prima și unica fiică, pe Anouchka. Ca o minune, relația celor doi rezistă și, patru ani mai târziu, Rosalie îl naște pe Alain-Fabien Delon, cel mai rebel dintre copiii actorului. Astăzi în vârstă de 20 de ani, Alain Delon Jr. este model și într-un interviu acordat revistei Vanity Fair și-a acuzat tatăl său de iresponsabilitate în creșterea sa.

Să fie oare adevărat că Alain Delon nu a fost un tată responsabil? Ne întrebăm asta pentru că deja doi dintre fiii săi au fost nemulțumiți de creșterea oferită, mai corect spus, lui Aaron Boulogne, astăzi în vârstă de 55 de ani, nici măcar nu a dorit să-i ofere acest privilegiu, fiind unicul fiu nerecunoscut de actor.

Aaron Boulogne in tinerete

Aaron Boulogne în tinerețe

Povestea lui Aaron Boulogne este sfâșietoare și a fost readusă în actualitate odată cu lansarea unui film autobiografic despre viața mamei sale, film în care Ari, așa cum este alintat de cei dragi, a dezvăluit multe din traumele prin care a trecut de-a lungul copilăriei și adolescenței. Nerecunoscut de tatăl său, micuțul a fost adoptat de bunica sa, Edith Delon, mama lui Alain Delon, aceasta observând asemănarea izbitoare dintre cei doi care nu lăsa loc de dubii. A primit numele Boulogne pe care-l purta cel de-al doilea soț al lui Edith. După ce a mai crescut, mama sa naturală, cântăreața Nico, a încercat să și-l reapropie, însă l-a învățat să se drogheze, etapă peste care a trecut cu brio. Cât despre relația cu tatăl său, Ari povestește că între timp s-a mai detensionat și se menține pe linia de plutire, întâlnindu-se din când în când.

Aaron Boulogne este de profesie fotograf, însă ocazional a mai jucat și în filme. Acesta are doi copii, pe Charles (18 ani) şi Blanche (12 ani).

Citește și – Alain Delon, declarație sfâșietoare: “Voi părăsi această lume fără regrete”

Citește și – Richard Gere se căsătorește la vârsta de 68 de ani. Viitoarea mireasă este cu 33 de ani mai tânără

Sursă foto: Facebook, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter