Loredana Groza, alături de Mickey Rourke și Anthony Delon, pe platourile de filmare de la „21 de rubini”

De Oana Dinu, pe Ultimul update Luni, 20 februarie 2023, 11:13

Loredana Groza s-a întâlnit la filmările producției „21 de rubini” cu celebrul actor american Mickey Rourke, dar și cu Anthony, fiul lui Alain Delon. Cântăreața nu a ratat ocazia și s-a fotografiat alături de cei doi.

Loredana Groza a făcut furori pe rețelele de socializare cu imaginile surprinse pe platourile de filmare ale filmului „21 de rubini”. Cântăreața apare alături de actorul american Mickey Rourke și de Anthony Delon, fiul celebrului actor francez Alain Delon.

Loredana Groza va juca alături de Mickey Rourke în filmul „21 de rubini”

Loredana Groza, în vârstă de 52 de ani, a avut ocazia să îl întâlnească pe Mickey Rourke, care filmează în România alături de Anthony Delon și actrița italiană Elisabetta Pellini pentru pelicula „21 de rubini”. Artista va juca alături de actorul american în filmul regizat de preotul Ciprian Mega.

Cântăreața a mărturisit că s-a îndrăgostit de starul de la Hollywood după ce l-a văzut în filmul „9½ Weeks/ 9 săptămâni și jumătate” și și-a dorit dintotdeauna să îl cunoască.

Citește și: Loredana Groza, cenzurata de televiziune în perioada comunistă. „Eram prea sexy!”

„M-am îndrăgostit de @mickey_rourke_ când l-am văzut pentru prima dată în 9½ Weeks. Nu am încetat niciodată să visez că într-o zi îl voi întâlni. Așa că iată-ne… împreună pe platourile de filmare de la 21 rubies, un film scris și regizat de Ciprian Mega. Mulțumesc, Ciprian, pentru că mi-ai oferit această oportunitate de a juca alături de legendarul Mickey Rourke”, a scris Loredana Groza în dreptul imaginilor în care apare alături de Mickey Rourke.

Urmăritorii artistei s-a arătat încântați de imagini. „Cred că el s-a îndrăgostit primul de tine”, „Felicitări și succes, Loredana”, „Super tare, sunteți artiști adevărați. Felicitări!„, „O divă!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Cântăreața a publicat imagini și alături de Anthony Delon

În filmul „21 de rubini” mai joacă Anthony Delon, fiul lui Alain Delon, Elisabetta Pellini, dar și actori români precum Corina Moise, Dana Rogoz, Dorel Vișan, Magda Catone, Ela Ionescu.

Citește și: Cum a convins-o un mare actor de la Hollywood pe Loredana Groza să nu își pună silicoane. „Mi-a rămas întipărită chestia asta!”

Spre bucuria fanilor ei, Loredana Groza nu a ratat ocazia să se fotografieze și alături de Anthony Delon. Artista a apărut alături de cei doi actori într-o rochie lungă, neagră, cu un decolteu generos. De asemenea, aceasta a afișat un look retro.

„Ochii lui Delon. Așa tată, așa fiu. Am avut plăcerea să îl cunosc pe Anthony Delon pe set la 21 rubies”, a scris aceasta în dreptul imaginilor.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter