Alain Delon preferă să își eutanasieze câinele ca să moară împreună și refuză onoruri la înmormântare

De Ioana Tătaru, pe
Alain Delon a mărturisit în cadrul unei emisiuni, difuzate de postul France 2, că vrea să fie înmormântat simplu, fără omagii naționale și că preferă să își eutanasieze câinele pentru „a pleca împreună pe lumea cealaltă.”

Alain Delon: „Se știe unde voi fi înmormântat, dar nu există instrucțiuni”

Actorul Alain Delon a vorbit de multe ori pe parcursul acestui an despre moartea sa. Acesta s-a confesat în emisiunea „The ou cafe”, de la postul France 2: „Se știe unde voi fi înmormântat, dar nu există instrucțiuni. Mă vor înmormânta ca pe toată lumea, dar în niciun caz la fel ca pe cei pe care i-ați citat (n.r. Charles Aznavour și Johnny Hallyday).” Actorul în vârstă de 83 de ani se arată liniștit în ceea ce privește încetarea sa din viață, în schimb grija actorului legată de moarte este să nu își lase câinele singur, preferând să îi moară în brațe, cu ajutorul veterinarului: „Ce știu sigur este că nu o să îmi las câinele singur. Dacă moare înaintea mea, ceea ce sper, nu o să-mi iau altul. Dacă mor înaintea lui, o să-i cer veterinarului să plecăm împreună pe lumea cealaltă”, a declarat actorul.

În luna ianuarie, el și-a exprimat dorința de a fi înhumat în cimitirul Douchy, nu departe de actuala locuință.

Alain Delon: „O palmă e un lucru macho? Da, am fost macho. Am și primit palme, chiar de la femei”

De asemenea, în cadrul emisiunii a fost întrebat despre acuzațiile de violență împotriva fostei sale partenere, Rosalie Van Breemen, formulate de fiul său, Alain-Fabien Delon: „V-ați purtat urât cu femeile?”, l-a întrebat moderatoarea Catherine Ceylac : „Mi s-a întâmplat de multe ori, de câteva ori, sigur că da (…). O palmă e un lucru macho? Da, am fost macho. Am și primit palme, chiar de la femei.”, a răspuns actorul.

Actorul Alain Delon

La începutul anului, Alain Delon a aniversat 60 de ani de la debutul său în cinematografie. Actorul are o carieră impresionantă și peste 100 de interpretări memorabile. Actorul, producătorul, scenaristul și regizorul Alain Delon a strălucit, șase decenii, pe marile ecrane în pelicule precum: „Laleaua neagră”, „Eclipsa”, „În plin soare”, „Rocco și frații săi”, „Notre histoire”, „Pe cuvânt de polițist”, „Ghepardul” , „Samuraiul”. Alain Delon este considerat cel mai important actor francez al secolului XX.

Citește și: -Fiul lui Alain Delon a fost drogat de mama sa

-Alain Delon, declarație sfâșietoare: „Voi părăsi această lume fără regrete”

Sursă foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter