Actrița Nathalie Delon a murit. Fosta soție a lui Alain Delon suferea de cancer

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 22 ianuarie 2021, 08:18
Nathalie Delon a murit la vârsta de 79 de ani din cauza cancerului. Anunțul a fost făcut de Anthony, fiul ei și al lui Alain Delon. 

Nathalie Delon, considerată odată ca una dintre cele mai frumoase femei din lume, a murit joi, 21 ianuarie, la Paris, din cauza cancerului, așa cum a anunțat Anthony Delon.

Citește și: Fiul lui Alain Delon a fost drogat de mama sa

„Mama a murit în această dimineaţă, la ora 11.00, la Paris, înconjurată de apropiaţi. A murit de un cancer rapid”, a declarat pentru AFP fiul lui Nathalie şi al lui Alain Delon, Anthony.

„Odihneşte-te în pace, mamă, Nathalie Delon 1941-2021”, a scris el pe Instagram, acolo unde a postat o fotografie în care era îmbrățișat de mama sa.

Actrița franceză a câștigat faima internațională în 1967 în filmul de succes „Le Samourai”, alături de fostul ei soț, celebrul actor Alain Delon. Cei doi se cunoscuseră într-un club din Paris, pe vremea când actorul era într-o relație cu Romy Schneider, pe care a părăsit-o ulterior, potrivit News.ro

Citește și: Alain Delon și-a luat adio de la public: ”Sunt la sfârşitul vieţii!”

Nathalie și Alain Delon s-au căsătorit în august 1964, dar s-au despărțit în 1968. Cei doi au devenit părinți în septembrie 1964, când a venit pe lume fiul lor Anthony.

Vezi în GALERIA FOTO imagini de colecție cu Nathalie Delon.

Sursă foto: Profimedia, Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter